«Кременчук» у меншості програв «Донбасу» у третьому матчі фіналу

1.04.2017, 08:10 Переглядів: 2 534

«Кременчук» у меншості програв «Донбасу» у третьому матчі фіналу

Кременчуцька команда поступається "Донбасу"

31 березня кременчуцька хокейна команда поступилася на виїзді "Донбасу. У третьому фінальному матчі "Кременчук" програв з рахунком 1:3, і поступаються у фінальній серії УХЛА 1:2.

 

У Кременчука в порівнянні з другим поєдинком відбулися зміни в п'ятірках. Як повідомляє сайт sportarena, так до складу знову повернулися захисник Віталій Андрейків і нападник Владислав Гаврик, які пропускали минулий поєдинок. Однак через травму не зміг взяти участь в грі один з ключових гравців оборони Володимир Романенко. У парі з Володимиром Вариводою замість нього вийшов Олексій Мельников, а Віталій Андрейків зайняв місце в четвертій парі оборони з Микитою Савицьким. В атаці Владислав Гаврик зайняв місце в четвертому ланці замість Владислава Лугового. Також матч пропускав Дмитро Чорний. Тренерський штаб донецької команди вніс лише одну зміну. У воротах Донбасу вийшов Євген Царегородцев замість Богдана Дяченко, який захищав кольори команди останні 10 матчів, в тому числі всі сім матчів плей-офф. Для Царегородцева цей матч повинен був стати першим з 15 лютого і першим в плей-офф.

 

Донбас - Кременчук 3:1 (2:0, 1:1, 0:0)

Донбас (Донецьк): Царегородцев; Сірей - Кугут, Яковлевс - Алексюк, Побєдоносцев - Петруха, Каменьков - Григор'єв; Кочетков - Захаров - Єгоров, Благой - Шафаренко - Нікіфоров, Лялька - Буценко - Бабинець, Рамазанов - Бондарєв - Німенко.

Кременчук: Захарченко; Башко - Дегтярьов, Ісаєнко - Ігнатенко, Мельников - Варивод, Савицький - Андрейків; Коренчук - Кузьмик - Слиш, Кіч - Гніденко - Петранговський, Коваленя - Гриценко - Кірющенков, Гаврик - Карпенко - Бойков.

Шайби: 17:41 Захаров (Сірей, Благой - більш.) - 1:0; 18:59 Єгоров (Кочетков, Петрухно - більш.) - 2:0; 20:53 Слиш (Коренчук, Дегтярьов - більш.) - 2:1; 22:51 Сірей (Єгоров, Кочетков - більш.) - 3:1

 

 

Кременчук з перших хвилин намагався створити тиск на п'ятачку воріт Євгена Царегородцева. При цьому в середині періоду, і без того грав без Романенка, на десять хвилин позбувся захисника Дениса Ісаєнка за розмови з арбітром. З огляду на, що в двох матчах поспіль Ісаєнко отримав дисциплінарні штрафи, наступну гру 2-го квітня йому доведеться пропустити. Хороший шанс відкрити рахунок мали після видалення Олега Шафаренко, але не змогли реалізровать більшість. Через п'ять хвилин Донбасу в одній зміні отримав подвійну більшість - на лаву штрафників поїхав Віталій Андрейків і Юрій Петранговський, Кременчук залишився втрьох.

 

Донбас використав свій шанс - спочатку Віктор Захаров закинув шайбу кидком від синьої лінії, а потім вже в форматі п'ять на чотири Єгор Єгоров з незручної руки відправив шайбу під перекладину. Під завісу першого періоду Шаміль Рамазанов отримав видалення, яке на старті другого періоду гостям вдалося реалізувати і скоротити розрив у рахунку. З п'ятачка Максим Слиш зумів переправити шайбу у сітку скоротивши отсаваніе до одного гола. Незабаром Віталій Лялька прорвався на п'ятак Кременчука, але Олексій Мельников ціною видалення завадив форварду господарів, але Донбас в більшості провів третю шайбу після гарматного пострілу Олександра Сірея. До кінця другого періоду рахунок більше не змінювався.

 

Після другої перерви Донбасу почав грати по результату, а врятувати гру випала Кременчук за дві хвилину до кінця періоду після видалення Шаміля Рамазанова, однак ця можливість гості використовувати не змогли. 

 

У Кременчука другий матч поспіль шайбою відзначився Максим Слиш.

 

Варто відзначити, що вирішальною в сьогоднішньому матчі стала реалізація більшості - всі чотири голи суперники провели в більшості. Кременчук програє у фінальній серії 1-2. Наступна четверта гра серії відбудеться 2 квітня о 17:00 знову в Дружківці.

 

«Кременчук» у меншості програв «Донбасу» у третьому матчі фіналу

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський: 

- Намагалися, але провалили кінцівку першого періоду. Здорово суперник грав два періоди, а потім пішов в оборону, у відкат. Ну, нічого - це плей-офф.

- У цьому матчі гра в більшості стала вирішальною, тому що всі шайби закинули команди граючи в неповних складах??

- Зараз сучасний хокей такий, що гра в нерівних складах визначає результат матчу.

- Едуард Захарченко в матчі отримав травму?

- Едуард Захарченко - це боєць. Все.

 

Головний тренер "Донбасу" Сергій Вітер:

- Я буду краток як завжди: хлопці добре зіграли, виконали установку на гру. Це найголовніше.

 

P.S. 1 квітня о 10:00 в касі СК «Айсберг» розпочнеться продаж квитків на фінальну гру №5 «Кременчук» - «Донбас». Гра відбудеться у Кременчуці 5 квітня о 18:45. Вартість квитків 25-50 гривень.

Перед покупкою дізнавайтеся про наявність квитків у касі за телефонами:

+380677907289, 78-08-48, 78-08-28

Фінальна серія триватиме до чотирьох перемог однієї з команд.

У Кременчуці подивитися в прямому ефірі фінальні матчі можна буде також на майдані Незалежності на великому екрані.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх