Для «Кременя» сезон закінчився, команда поступилася в іграх плей-офф

29.03.2017, 08:26 Переглядів: 2 363

Для «Кременя» сезон закінчився, команда поступилася в іграх плей-офф

Кременчуцькі баскетболісти двічі програли київському "Будівельнику"

26 та 28 березня баскетбольний клуб "Кремінь" зіграв два матчі зі столичним "Будівельником" в рамках ігор плей-офф. На жаль, в іграх з переможцем регулярного чемпіонату "слони" двічі поступилися киянам з рахунком 82:105 та 64:116.

 

У першій зустрічі "слони" поступилися з рахунком - 82:105.

 

Будівельник – Кремінь 105:82 (27:19, 25:22, 22:21, 31:20)

Будівельник: Філдс 19 + 8 передач, Дугат 16 + 4 передачі, Завадський 16 + 8 підбирань, Вінтоняк 10 + 7 підбирань, Отверченко 10, Луценко 10

Кремінь: Кадигроб 18 + 7 підбирань, Кожемякін 15, Хамзаєв 14 + 9 підбирань, Луговцов 12 + 7 підбирань, Чигринов 11, Байда 10

 

 

 

Команди жваво почали матч, обмінявшись ефектними атаками в дебюті. На енергійну гру американського дуету Дугат - Філдс гості відповіли двома шаленими триочковими у виконанні азербайджанського центрового Хамзаєва, який атакував кільце киян з ведення. Господарі, як і очікувалося, навіть без Стефенса, Горбенка і Анісімова, мали солідну перевагу в атаці. Будівельник левову частку кидків здійснював без опору в той час як гравці Кременя атакували через руки. Господарі, переграючи опонентів у грі один в один, провели результативну першу половину, набравши 52 очка, однак пропустили теж немало - 41 бал. Кадигроб влучним дальнім з сиреною відправив команди на велику перерву, і набравши 12 очок, став разом з Філдсом найрезультативнішим гравцем стартових 20 хвилин гри.

 

У третій чверті Кремень продовжив діяти розкуто, що дозволяло підопічним Бориса Сагая триматися на плаву. Гості непогано кидали з гри і відпрацьовували в захисті, що дозволило їм практично не програти третю чверть, поступившись в ній 1 очко. Інтрига померла у заключній десятихвилинці. Спочатку молоде тріо Будівельника Зотов - Приймак - Вінтоняк організувало ривок для киян, після чого підключилися Отверченко, Луценко і Завадський, які зробили відрив господарів більш ніж комфортним. Команда Володимира Коваля контролювала хід гри протягом усіх 40 хвилин і в підсумку, "пробивши сотню", повела у чвертьфінальній серії, вигравши перший матч у Кременя, якому не вистачило сил і ротації на заключний відрізок гри. 

 

 

На грі був присутній футболіст київського "Динамо" Євген Хачеріді, який став свідком перемоги "Будівельника". 

 

Для «Кременя» сезон закінчився, команда поступилася в іграх плей-офф Для «Кременя» сезон закінчився, команда поступилася в іграх плей-офф

 

Друга зустріч також відбулася у Києві. 

 

Кремінь – Будівельник – 64:116 (15:39, 19:25, 17:27, 13:25)
Кремінь: Хамзаєв – 20 очок, 1 підбирання, 2 передачі.
Будівельник: Отверченко – 24 очка, 3 підбирання, 2 передачі; Вінтоняк – 23 очка, 11 підбирань, 1 передача; Філдс –  20 очок, 3 підбирання, 4 передачі.

 

Упевнений у свої перевазі Будівельник з перших секунд пішов вперед. Без зайвої метушні, спокійно розхитуючи захист Кременя. Кияни реалізували три стартові атаки до того, поки Кожемякін з лінії штрафних розмочив рахунок. До середини стартової чверті кияни вже мали 9 очок переваги. Після комерційного тайм-аута гравці Будівельника ніби відкрили друге дихання – без зайвих зусиль збільшили перевагу до 16 очок. А застосувавши на останніх секундах чверті дальні кидки цю різницю вдалося збільшити до переконливих 24 очок.

 

Фактично після першої половини вже не було підстав для сумнівів у загальному підсумку двобою. Обмін триочковими після поновлення гри лише підтвердив це. Чигринов зумів відповісти одним дальнім пострілом на два рівнозначних влучання Крутоуса. Згодом двічі з-за дуги відзначився Філдс. Різниця в рахунку невпинно наближалася до 40 очок та перетнула її ще до половини ігрового часу чверті. Єдине, що вдалося Кременю – зупинити на цьому подальше падіння. 

 

 

На цьому сезон для "Кременя" завершено. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФБУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх