Ляшко у Кременчуці: нардепу хотілося цілуватися

1.03.2017, 14:50 Переглядів: 11 176

Ляшко у Кременчуці: нардепу хотілося цілуватися

 

Лідер радикалів передав КрАЗівцям привіт від Гройсмана

 

 

 

Сьогодні, 1-го березня, до Кременчука на три години заїхав лідер Радикальної партії (РП) Олег Ляшко. Далі його шлях лежить до Кропивницького та Кривого Рогу.

 

Кременчуцьке відділення РП офіційну причину візиту не озвучило. Натомість візит партійного лідера нагадував типовий «передвиборчий чос» по великих підприємствах та знайомство з електоратом. На запитання журналістів, чи маємо невдовзі чекати чергові вибори, Ляшко відповів ухильно, сказав, що ворожити на кавовій гущі не вміє, натомість зазначив, що він проти проведення позачергових виборів аж поки не змінять виборче законодавство.

 

У першу чергу Олег Ляшко відвідав кременчуцький КрАЗ. Там для нього влаштували показові виступили військових КрАЗів. Потужні машини долали бетонні та гравійні перепони, лідер радикалів спостерігав за дійством з трибуни, іноді енергійно протягував руку в бік КрАЗів, можливо, наставляючи їх на шлях істинний.

Потім він спустився з трибуни і підійшов до КрАЗу, посидів на водійському місці та визнав, що є автомобілі м’які та зручні для чийогось геморою, а КрАЗ – потужний та надійний.

 

Показові виступи КрАЗів і Ляшка активно фотографувала преса.

 

 

Ляшко у Кременчуці: нардепу хотілося цілуватися

Партійний лідер з трибуни оглядає КрАЗи

 

Ляшко у Кременчуці: нардепу хотілося цілуватися

На цьому симпатичному автомобілі Ляшко приїхав до Кременчука

 

Ляшко у Кременчуці: нардепу хотілося цілуватися

Показові виступи КрАЗів

 

Ляшко у Кременчуці: нардепу хотілося цілуватися

 

Ляшко у Кременчуці: нардепу хотілося цілуватися

 

 

Після оглядин бойвих КрАЗів, політик разом з пулом передислокувався до цеху. Там на Ляшка вже чекали робітники – переважна більшість жінки. Олег Ляшко трохи пообурювався, що таке потужне підприємство, як КрАЗ, не має солідних державних замовлень і випускає лише 300 автомобілів при можливості випускати до 7 000.

Лідер радикалів передав заводчанам привіт від прем’єра Гройсмана. Розповів, що буквально «вчора зустрічався з Гройманом і той сказав: передай КрАзівцям, що цього року на КрАЗі буде державне замовлення мінімум 1000 автомобілів».

 

Олег Ляшко також сказав, що йому дуже приємно бути у Кременчуці на КрАЗі саме першого дня весни – 1-го березня. «Весна-а-а, хочеться цілуватися...» – мрійливо зазначив політик.

І повідомив суворим робітницям, що він проти скасування таких свят, як 8 березня, 1 Травня та 9 Травня. Про політиків та громадських діячів, які намагаються позбавити українських жінок 8-го березня, Ляшко сказав, що вони «жлоби» і «жлобяться подарувати жінці на 8 Березня квіти, духи, поцілувати і виконати свій обов’язок».

 

Працівниці КрАЗу аплодували радикалу. Надалі представники РП роздали жінкам величенькі календарі з портретом Ляшка. На деяких з них партійний лідер розписався. Жінки стояли у черзі за його автографом.

Одна з них, в душі якої боролися романтизм та прагматизм, проходячи повз «ТелеграфЪ» сказала: «Не втовпилась, якби він розписався на календарику, я б його й продати змогла, а так повішу на стінку, нічого...».

 

«ТелеграфЪ» поставив лідеру Радикальної партії кілька запитань:

– Пане Ляшко, за входження Радикальної партії до нової коаліції з БПП та «Народним фронтом» ви плануєте отримати посаду спікера чи прем’єра?

– Ні-ні-ні! Ми не плануємо входити ні в яку коаліцію, переможемо на виборах, тоді самі сформуємо коаліцію. Нас не цікавить посада спікера та інші посади, бо на наступних виборах я йду на посаду президента, сподіваюся, з Божою поміччю ми переможемо! Якщо коаліція створюється, щоби дерибанити посади, ми не учасники таких коаліцій! Не ведіться на фейки, все, що каже Ляшко – правда, все інше – неправда!

 

– Чудово, скажіть правду: чому Радикальна партія не бере участь у блокаді торгівлі з окупантами?

– Ми розуміємо почуття людей, які там блокують, це їхня реакція на бездіяльність влади, яка три роки не модернізувала ТЕС, не проводила політику енергозаміщення та енергоефективності. Але ми проти блокади, коли українці втрачають робочі місця, коли зупиняться енергетичні та металургійні підприємства, ми проти цього! Ми за те, щоб блокувати контрабанду цигарок тощо, але коли ми не можемо обійтися без донбаського вугілля, я питаю – чому ми маємо купувати вугілля в Росії?! Крім того, підприємства, які працюють на тих територіях, 30 млрд. грн. податків сплатили, хто закриє таку дірку у бюджеті? Чи ось наприклад КрАЗ! Він споживає продукцію наших вітчизняних металургійних підприємств, якщо вони зупиняться, де КрАЗ купуватиме комплектуючі?! За кордоном?!

 

– Тобто, не підтримуючи блокаду, ви за те, щоб українці і далі платили за донбаське вугілля з окупованих територій, як за роттердамське, за формулою «Роттердам+»?

– Ні-ні-ні! Не перекручуйте! У вас проблеми зі слухом! Я все поясню! «Роттердам+» – це корупційна формула і ті, хто її запровадив, мають відповісти!

– Хто вони?

– Влада! От запропонуйте мені альтернативу донбаському вугіллю! Це лише російське вугілля!!!

 

– Чому ж лише російське? Нехай буде роттердамське, ми ж за нього рік платимо.

– Не меліть дурниць, немає ніякого роттердамського вугілля!!!

 

– Не хаміть мені, ви ще не президент.

– Коли я буду президентом, я тим більше не хамитиму. Немає роттердамського вугілля!!! Є корупційна формула «Роттердам+», яку прийняли у НКРЕКП, прийняв рошенівський Вовк у овечій шкурі (Вовк – прізвище голови НКРЕКП, ред.), щоб відгрібати корупційні бабки! Ця формула має бути скасована! А Вовк – притягнутий до відповідальності! Немає роттердамського вугілля, є або донецьке, або павлоградське, або червоноградське, або російське!!! І якщо замість донецького ви мені пропонуєте купувати російське вугілля, я вам скажу, що це те саме, що купувати замість КрАЗів МАЗи!

 

– Ви проїхались на КрАЗі, як враження?

– КрАЗ – найпотужніша машина, коли військовий їде на КрАЗі, він знає, що броня КрАЗу його захистить і він повернеться додому живий! КрАЗ – це звір, такий, як я! І завдання держави – закуповувати українські КрАЗи!

– Ви пов’язуєте втрату КрАЗом військових замовлень з тим, що наразі закупівлю оборонної техніки курирує засновник «Богдану» Свинарчук-Гладковський – бізнес-партнер Президента?

– Я можу сказати одне: підводні течії мене не цікавлять! Це все деталі! У нас з бюджету 150 млрд. грн. виділено на оборонні замовлення, на КрАЗі має бути державне замовлення, але ж є ще нафтопереробна промисловість та інші галузі, якім потрібні КрАЗи.

 

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх