Кременчуцькі кікбоксери перемогли на Всеукраїнському турнірі

23.02.2017, 13:32 Переглядів: 4 696

Кременчуцькі кікбоксери перемогли на Всеукраїнському турнірі

ІІ Всеукраїнський турнір з кікбоксингу ISKA присвячений «Пам’яті Героям-Кременчужанам загиблим в зоні АТО» пройшов у Кременчуці

У Кременчуці пройшов ІІ Всеукраїнський турнір з кікбоксингу ISKA присвячений «Пам’яті Героям-Кременчужанам загиблим в зоні АТО». Змагання проходили з 18 по 19 лютого серед учнівської і студентської молоді в розділі К-1 лайт, і кікбоксингу WPKA серед дорослих в розділі орієнтал (К-1).

 

До Кременчука з’їхалися кікбоксери з 4-х областей України (65 спортсменів). Полтавщину представляли спортсмени Кременчука (СК «Гермес», СК «Боєць»), Полтава (СК «Гепард», СК «Чемпіон»); Харківська область була представлена кікбоксерами з Харкова й Ізюма; Львівську область, за традицією представляли кікбоксери львівського клубу єдиноборств «Тріумф»; честь Чернігівської області відстоювали спортсмени клубу «Level Up».

 

За словами одного з організаторів та тренера клубу “Гермес” Олега Скирти (дворазовий чемпіон світу серед професіоналів та срібний призер чемпіонату світу), турнір у Кременчуці проходить другий рік поспіль. Переможці розглядатимуться як кандидати у збірну України для виступів на міжнародних змаганнях.

Юрій Самойленко та Олександр Лущенков від імені учасників АТО подякували спортсменам, які пам'ятають загиблих, та побажали кікбоксерам успіху на турнірі.

 

Кременчуцькі кікбоксери перемогли на Всеукраїнському турнірі

Результати змагань

Студентська й учнівська молодь (2008-1999 р.н.):
Лук’янченко Єгор – 1 місце в розділі К-1 лайт (в.к. до 40кг)
Кравченко Назар – 2 місце в розділі К-1 лайт (в.к. до 40кг)
Гавура Іван – 2 місце в розділі К-1 лайт (в.к. до 35кг)
Михайленко Данило – 1 місце в розділі К-1 лайт (в.к. до 45кг)
Шулімов Влад – 2 місце в розділі К-1 лайт (в.к. до 55кг)
Андреєв В’ячеслав – 1 місце в розділі К-1 лайт (в.к. до 71кг)
Назаренко Микита -1 місце в розділі К-1 лайт (в.к. до 80кг).

 

Кременчуцькі кікбоксери перемогли на Всеукраїнському турнірі


Дорослі (1999-1979 р.н.):
Турченко Денис – 1 місце в розділі К-1(в.к. до 55кг)
Тоцький Ростислав – 2 місце в розділі К-1(в.к. до 60кг)
Ющенко Юрій – 1 місце в розділі К-1(в.к. до 70кг)
Пруніс Едгар – 2 місце в розділі К-1(в.к. до 70кг)
Корж Богдан – 3 місце в розділі К-1(в.к. до 70кг)
Андреєв В’ячеслав – 2 місце в розділі К-1(в.к. до 75кг).

19 лютого в рамках Всеукраїнського турніру проводилась матчева зустріч «Кременчук vs Львів, Чернігів» з кікбоксингу ISKA Semi-Pro, серед кікбоксерів високого класу, чемпіонів України, призерів і переможців Чемпіонатів світу з кікбоксингу ISKA і WPKA. За результатами матчевої зустрічі перемогу святкували кременчуцькі боксери.

1-й бій. Вагова категорія до 55 кілограм

В червоному куті – Левон Оганесян, представник Львова, клуб єдиноборств «Тріумф», тренується під керівництвом Миколи Гавриляка, переможець Чемпіонатів і кубків України з кікбоксингу WPKA, Чемпіонату України з кікбоксингу ISKA, майстер спорту України з кікбоксингу WPKA.


В синьому куті - Турченко Денис, представник Кременчука, спортивний клуб «Гермес», тренується під керівництвом Олега Скирти, Чемпіон України з кікбоксингу WPKA, Чемпіон України з кікбоксингу ISKA, срібний призер Чемпіонату світу з кікбоксингу ISKA, кандидат в майстри спорту України з кікбоксингу WPKA. Спортсмени знали один одного дуже добре, бо зустрічались на змаганнях різного рівня в 8 разів. Цього разу перемога за очками дісталась кременчужанину, який зміг нав’язати супернику свою тактику і впевнено довів поєдинок до перемоги на карточках усіх бокових суддів (27-30).



2-й бій. Вагова категорія до 65 кілограм


В червоному куті - Алієв Олександр, представник Чернігова, бійцівський клуб «Level Up», тренується під керівництвом Артема Лободи, переможець чемпіонатів і кубків України з кікбоксингу WPKA, кандидат в майстри спорту України з кікбоксингу WPKA.


В синьому куті - Копкін Богдан, представник Кременчука, спортивний клуб «Гермес», тренується під керівництвом Олега Скирти, багаторазовий чемпіон України з кікбоксингу WPKA, триразовий срібний призер чемпіонатів світу з кікбоксингу WPKA, WKF, ISKA, чемпіон світу з кікбоксингу ISKA серед аматорів, чемпіон України з кікбоксингу ISKA серед професіоналів, майстер спорту України з кікбоксингу WPKA.



Як повідомляє прес-служба “Гермесу”, спортсмени вже зустрічались в 2012 році на Кубку України з кікбоксингу WPKA, де перемогу за очками святкував чернігівський спортсмен. Враховуючи данні обставини, тренерським штабом був розроблений план на поєдинок, який передбачав, що Богдан Копкін повинен був віддати перший раунд, з метою проведення розвідки і вимотування суперника, в другому раунді – нав’язування жорсткого розміну комбінаціями ударів руками в голову з ударом лівим коліном в голову і тулуб. У третьому раунді Богдан повинен домогтись дострокової перемоги потужними ударами рук в голову. Настанова тренера, Богданом Копкіним була майже виконана (майже, тому, що в третьому раунді секундант чернігівського спортсмена, рятуючи свого бійця від нокауту, викинув на ринг рушник, що дозволило рефері двобою зупинити поєдинок і зафіксувати дострокову перемогу представника СК «Гермес» Богдана Копкіна – TKO 3R).

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх