Перемога «Кременчука» та травма голкіпера

3.02.2017, 09:32 Переглядів: 2 691

Перемога «Кременчука» та травма голкіпера

Кременчуцькі хокеїсти на виїзді здобувають черговий "сухар"

2 лютого хокейний клуб «Кременчук» всуху обіграв в гостях київський «Дженералз» 2:0. Підопічні Дмитра Підгурського набрали 84 очки після 34 ігор і повернули собі лідерство в Українській хокейній лізі. Кременчужани знаходяться на першому місці завдяки кращим показникам в особистих зустрічах з донеччанами. Про це повідомляє прес-служба клубу.

 



У першому періоді кременчужани обрушили шквал атак на ворота господарів і це принесло їм результат - спочатку на 8-ій хвилині Владислав Гаврик закинув шайбу після передач Георгія Кічі й Дмитра Ігнатенка, а на 15-ій хвилині захисник Олександр Дегтярьов в меншості передав шайбу Владиславу Луговому, який розібрався з захисниками. Це була сьома шайба «Кременчука» в чемпіонаті, коли команда грала маючи на одного захисника менше - більше всіх в лізі. 5 таких голів на рахунку «Кривбасу», по 4 у «Витязя», «Білого Барса» і «Дженералз», 1 - «Донбасу».

Після перерви "Кременчук" знову мав беззаперечну перевагу, але не зміг втілити її в голи. На 26-ій хвилині у воротах гостей відбулася заміна - через травму голкіпера Олега Петрова в рамку став Едуард Захарченко.

У заключній двадцятихвилинці кременчужани знову мали беззаперечну перевагу, але рахунок так і залишився 2:0, попри величезну перевагу гостей за кидками 47-13. Це сьома суха перемога «Кременчука» та 11 поспіль за рахунком в чемпіонаті.

 

«Дженералз» - «Кременчук» - 0:2 (0:2; 0:0; 0:0)

Дженералз: Напненко. Бойових, Шпак, Татаренко, Скрипець, Сірченко; Поліщук, Овчинніков, Янішевський, Шапіро, Черненко, Шиманський, Орлов, Костюк, Коржілецький, А. Дворник, І. Дворник, Н. Дворник.

Кременчук: Петров (з 25:37 Захарченко). Башко - Андрейків, Ісаєнко - Ігнатенко, Романенко - Варивода, Савицький - Дегтярьов. Слиш - Чернишенко - Коренчук, Гаврик - Гніденко - Кіча, Петранговський - Гриценко - Коваленя, Луговий - Бойків - Чорний.

Шайби: 0:1 - Гаврик (Кіча, Ігнатенко), 7:19, 0:2 - Луговий (Дегтярьов), 14:33 - в менш.

 

Головний тренер «Кременчук» Дмитро Підгурський:
- Сьогодні Женя Напненко «заколдував» у другому і третьому періодах ворота «Дженералз». Створили величезну кількість гольових моментів - але то штанги, то промахи з вигідних ситуацій, то воротар відбивав ... Майже 50 кидків завдали по воротах суперника! Сподіваюся, що удачу наша команда залишила на вирішальні поєдинки сезону. У першому періоді забили красиві голи, особливо хороша була закинута шайба в меншості Владислава Лугового. Тепер готуємося до поєдинку з «Білим Барсом», який зараз набрав непоганий хід.

 

Турнірна таблиця

Перемога «Кременчука» та травма голкіпера

 

Наступний матч «Кременчук» зіграє 4 лютого вдома на СК «Айсберг» проти білоцерківського «Білого Барса». Початок поєдинку о 14:00.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх