Забуті речі, темрява, привид та янгол: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

21.01.2017, 14:16 Переглядів: 1 951

Забуті речі, темрява, привид та янгол: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

За гарною книгою вихідні пролітають ще швидше. Свіжу підбірку літературних новинок відділу абонемента ЦМБ ім. М. Горького, спеціально для читачів «Кременчуцького Тереграфа», підготувала бібліотекар Наталія Манжеліївська

Забуті речі, темрява, привид та янгол: що новенького кременчужанам почитати на вихідних Перший же роман Ксенії Циганчук «Коли приходить темрява» став лауреатом конкурсу «Коронація слова» та отримав спеціальну премію від Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль» за найкращий гостросюжетний детектив.
Безжальний вбивця змусив усе Рівне темними вечорами ховатися в безпеці домівок. Усе більш жорстокими та цинічними стають його вбивства. Назар, перший, хто опинився на місці злочину, тепер постійно відчуває на собі чийсь холодний погляд. Так, наче дивиться темрява. Хтось стежить за квартирою його коханої Лізи та її молодшої сестри, а слідчий Малашко безсилий щось вдіяти. Це змушує Назара разом з Лізою почати власне розслідування. Єдине, що відомо: вбивця звужує коло, наближаючись до хлопця. Він той, хто зовсім поруч. Маленьке зусилля – і Назар зазирне в очі вбивці…

 

Писати свій дебютний роман «Хранитель забутих речей» Рут Хоган почала, коли дивом вижила в страшній автокатастрофі. Книга стала справжньою сенсацією, її із захватом зустріли критики, і з таким самим захватом передплатники з усього світу підтримали проект «Забуті речі», який Рут Хоган веде в Instagram.
Хто знає, які дивовижні історії зберігають забуті у вагоні потяга, залишені на лавці в парку або упущені у водостічну канаву речі? Для письменника Ентоні Пардью вони стали джерелом творчого натхнення на все життя.
Сорок років тому письменник-початківець в один день втратив усе найдорожче: його наречена Тереза гине напередодні весілля, а подарований нею медальйон, символ кохання безслідно зникає. Залишилися лише біль від втрати й почуття провини.
У завжди замкненій кімнаті Ентоні зберігає колекцію загублених і врятованих речей, сподіваючись допомогти хоча б одному розбитому серцю, повернувши йому втрачене. А дивний заповіт Ентоні стає для його помічниці Лори другим шансом на щасливе життя…
Забуті речі, темрява, привид та янгол: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Ольга Антонова «Ангел, приносящий удачу».
Виктория Кравченко – типичная представительница нашего времени. Ей тридцать с небольшим, она директор по персоналу в крупной компаниии. В анкетах в графе «семейное положение» она пишет «не замужем», а в графе «дети» ставит прочерк. Она много работает, но ей постоянно не хватает денег. Вике хочется встретить обеспеченного мужчину, а в поклонниках у нее только Павлик Чебурашкин – абсолютно непроходной вариант. У Вики хроническая депрессия.
Она и не подозревает, что в Небесной канцелярии объявлен експеримент по борьбе с Унынием. Вике и ее ангелу-хранителю дается всего только год на то, чтобы исправить ситуацию.

 

Андрей Кокотюха «Легенда о Безголовом».
Семейная жизнь киевского адвоката Ларисы Гайдук не сложилась и, чтобы немного от дохнуть, она едет к подруге в провинциальный Подольск. Но отдыха не получилось – жители города охвачены ужасом: в самом ценре, на площади, нашли обезглавленное тело киевского журналиста. И это уже второе подобное преступление за неделю. Местные считают, что это дело рук Безголового – так называют призрак здешнего помещика, который, согласно легенде, живет в старинном замке за городом. Лариса невольно втягивается в расследование, даже не догадываясь, что правда может стоить ей слишком дорого…

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх