Футболісти «Кременя» на перегляді у полтавській «Ворсклі»

11.01.2017, 08:23 Переглядів: 2 971

Футболісти «Кременя» на перегляді у полтавській «Ворсклі»

Як мінімум двоє підопічних Сергія Ященка на перегляді клубу, який грає у Прем'єр-лізі

Полтавська футбольна команда «Ворскла» вийшла з відпустки. Вже у перший день тренувань команда не дорахувалася кількох основних гравців, які покинули клуб через фінансові труднощі. Зараз «зелено-білі» намагаються укомплектуватися молодіжним складом клубу та гравцями з фарм-клубів.

Як мінімум двоє гравців «Кременя» зараз у Полтаві на перегляді. Кращий бомбардир «Кременя» Артем Козлов та Роман Кунєв, який раніше грав у «Ворсклі». Також за інформацією прес-служби «Ворскли» клуб переглядає Андрія Сторчоуса, який захищав кольори «Кременя» на правах оренди.

Футболісти «Кременя» на перегляді у полтавській «Ворсклі»

Проте Андрія на першому тренуванні не було, адже футболіст «Черкаського Дніпра» повернувся у розташування рідного клубу.

Футболісти «Кременя» на перегляді у полтавській «Ворсклі»

Сам «Кремінь» має зібратися у 20-х числах січня. Плани на другу частину чемпіонату у «Кременя» «наполеонівські» - вихід у Першу лігу, але без частини основних гравців втілити його буде важко.




Нагадаємо, що «Ворскла» у зимове міжсезоння втратила ключовий склад команди. Юрій Коломоєць, Сергій Сімінін, Санжар Турсунов, орендовані Дмитро Хльобас та Андрій Пилявсьий покинули лави «зелено-білих». Під питанням залишаються Олексій Дитятьєв, Олег Голодюк, Младен Бартуловіч й Олександар Кобахідзе.

- У деяких футболістів закінчилися контракти. Дехто прийняв рішення продовжити кар’єру в іншому клубі. При цьому ви можете побачити, що у нас з’явилися і нові обличчя. Новачки будуть обов’язково і всі позиції які «оголилися» будуть закриті, - зазначив на першому зборі головний тренер «Ворскли» Василь Сачко.


За його словами, фінансові питання намагаються врегулювати. Керівництво клубу поспілкувалося на цю тему з футболістами. Спочатку збір команда проведе у Полтаві. 16 січня запланований перший спаринг з харківським «Геліосом», а з 19 січня полтавчани відправляються у закордонний збір до Туреччини.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Олег Дубина, ФК "Ворскла"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх