Крім кредиту на 12 років Кременчук отримав грант на 2 млн євро

22.12.2016, 14:01 Переглядів: 2 288

Крім кредиту на 12 років Кременчук отримав грант на 2 млн євро

Кредит, наданий під гарантію міста, супроводжуватиметься інвестиційним грантом з Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та екології

Міський голова Кременчука на сесії міськради зазначив, що крім кредиту на 12 років Кременчук отримав грант на 2 млн євро. З Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та екології (Е5Р) кредит буде супроводжуватися інвестиційним грантом на суму до 2 млн євро.

- Вчора підписали договір з кредитним банком реконструкції розвитку на отримання для Кременчука кредиту на закупівлю нових тролейбусів на суму до 8 млн євро. Також підписали грантову угоду, першу в Україні, на 2 млн євро для підтримки інвестиційних інфраструктурних проектів на закупівлю тролейбусів. Перше і єдине місто в Україні, яке в такому обсязі отримало підтримку і Європейського союзу і країн учасників Е5Р, - зазначив Віталій Малецький.

Вже у першому півріччі наступного року запустять конкурсні процедури.

 


Як раніше писав “Телеграф”, 8 млн євро підуть на закупку 40-50 тролейбусів. З них 10 - з автономним ходом для роботи на маршруті в Крюків. Термін виплати кредиту - 10 років, з них перші 2 роки - пільгові. Тобто фактично погашати кредит планується за рахунок бюджетних коштів протягом 10 років, платежами на півроку.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх