Вигадані сенсації, невдала подорож та Нікола Тесла: що кременчужанам почитати на вихідних

17.12.2016, 09:15 Переглядів: 2 407

Ночі цими вихідними мають бути холодними, тому радимо провести їх за читанням цікавої книжки. Чергову теплу підбірку літературних новинок відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, спеціально для читачів «Кременчуцького Тереграфа», підготувала бібліотекар Наталія Манжеліївська. 

Вигадані сенсації, невдала подорож та Нікола Тесла: що кременчужанам почитати на вихідних

Роман Андрія Кокотюхи «Язиката Хвеська» - це авантюрно-кримінальна комедія, яка не лише розважить читача, а й покаже знайомі кожному сучасні українські реалії та звичаї під несподіваним кутом зору. Звісно, не обійдеться тут і без детективної інтриги.
Робота журналіста «жовтої» газети Максима Бойко – полювати на сенсації. А найкращий спосіб уполювати сенсацію – вигадати її самому. І нашому героєві це вдається. Адже Максим володіє рідкісним даром сплітати неймовірні історії, в які так і хочеться повірити. От якби при цьому ще його красуня дружина Ірина вміла тримати язика за зубами.

Вигадані сенсації, невдала подорож та Нікола Тесла: що кременчужанам почитати на вихідних

 

Джеймс Паттерсон – володар рекорду в списку бестселерів New York Times. 39 його книжок в різні роки перебували в цьому рейтингу, що є абсолютним рекордом. За цим показником Паттерсон випередив навіть Стівена Кінга та Даніелу Стіл.
Роман «Виклик» знайомить читача з доктором Кетрін Дан та її сім’єю. Кетрін вирішила улаштувати для себе та трьох своїх дітей-підлітків мандрівку на яхті. Ця подорож мусить згуртувати її родину, де зараз кожен переймається лише своїми проблемами. Проте, замість запланованої приємної події на них чекає низка жахливих, навіть трагічних пригод. І це не звичайні прикрі випадковості. Хтось розважливий і вельми жорстокий стоїть за ними…

Вигадані сенсації, невдала подорож та Нікола Тесла: що кременчужанам почитати на вихідних

 

В документальной книге Маргарет Чейни «Тесла: человек из будущего» перед читателем предстанут неизвестные страницы жизни и деятельности Николы Теслы, в том числе его поистине фантастические научные замыслы. И правда ли, что он мог жонглировать шаровыми молниями, вызывать землетрясения, читать мысли и перемещать людей. Его имя прочно связывают с падением Тунгусского метеорита, так же как и таинственный «луч смерти»,способный уничтожать целые армии. Легендарный изобретатель, ученый, на десятки лет опередивший свое время, Никола Тесла (1856-1943) до сих пор остается одной из самых загадочных личностей не столь давнего прошлого. Он подарил людям множество своих открытий, он преображал мир и умер практически в нищете. Его научное наследие до сих пор строго засекречено, а многие его рукописи просто исчезли.

Вигадані сенсації, невдала подорож та Нікола Тесла: що кременчужанам почитати на вихідних

 

Когда в 21 год дочь премьер-министра Ирландии журналистка Сесилия Ахерн написала свой первый роман «P.S. Я люблю тебя», никто и предложить не мог, что им будут зачитываться в 50 странах мира. По этой книге снят не менее увлекательный фильм с Хилари Суонк и Джерардом Батлером в главных ролях.
Героиня романа становится вдовой в канун тридцатилетия. Холли безутешна. Неожиданно она получает по почте пакет с письмами мужа и указанием, что вскрывать их по одному в месяц. Понимая, как тяжело ей придется, когда его не станет, любимый составил для Холи план спасения от отчаяния: сначала купить новое платье, потом принять участие в конкурсе караоке и, наконец, пойти на свидание. Не выполнить ее волю невозможно…

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх