МФК «Кремінь» завершив рік на мажорній ноті

19.11.2016, 16:42 Переглядів: 4 691

Кременчуцька футбольна команда пішла у відпустку на два місяці

19 листопада футбольний клуб «Кремінь» вдома розгромив херсонський «Кристал». Матч завершився з рахунком - 5:0. Домашня перемога "синьо-білих" триває вже 6 матчів поспіль. 

 

Першими у грі відзначилися господарі. Вже на 4 хвилині після комбінації Тимченко – Козлов – Тимченко, капітан «Кременя» відкрив рахунок. За 15 хвилин Козлов скориставшись рикошетом зі штрафної подвоїв рахунок - 2:0. Гравці «Кристалу» намагались апелювати до судді щодо гри рукою, але арбітр вказав на центр поля. «Синьо-білі» лише нарощували оборотів. Тимченко оформив дубль, простреливши у дальній кут воріт. А під кінець тайму капітан оформив хет-трик. Ігор Тимченко не лише повноцінно влився у команду після важкої травми, а й оформив перший хет-трик «Кременя» у цьому сезоні.

 

Після перерви господарі заспокоїлися, адже рахунок давав можливість без зусиль завершити гру. Останнє слово все-таки було за гравцями «Кременя». Артем Козлов пробив у ближню дев’ятку, встановив остаточний рахунок у матчі – 5:0.

 

Після завершення гри граці "Кременя" подякували вболівальникам за підтримку

 

 

"Кремінь" - "Кристал" - 5:0

 

Голи: Тимченко 4, 23, 38, Козлов 22, 70

 

«Кремінь»: Онопко, Кунєв, Москалик, Курелєх, Бичков, Піскун (Богданов, 57), Сторчоус, Степанчук (Тєртишний, 65), Кошадзде, Тимченко (Сидоренко, 72), Козлов.Головний тренер: Сергій Ященко

 

«Кристал»: Касперович, Малик, Бичевий, Михайленко, Фальковський, Ковальчук, Цой, Білоусов, Барладим, Гливий, Ольховський (Чакляров, 72). Тренер: Олексій Якименко

 

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко щодо гри з «Кристалом» зазначив, що команда суперників приїхала за 30 хвилин до матчу:

- У першому таймі ми виглядали більш переконливо. Гравці «Кристалу» не встигали за нашими хлопцями у нападі та середній лінії. Мабуть, через це і реалізацію майже всіх наших моментів склався результат. У суперника за весь матч майже не було моментів, крім кількох зі стандарту. Після перерви "зіграла" психологія, коли команда добилася результату з великою різницею. Гравці перестають грати у більш атакувальний футбол і продовжують грати лише на своїх кращих якостях у своє задоволення. Тим не менш нам вдалося забити ще один гол. Я хлопців не звинувачую, вони все зробили у першому таймі. Команда із завданням впоралася. Не створювала моментів для штрафних ударів суперника, які вони могли спокійно використати. Вітаю гравців з перемогою та хорошою змістовною грою.

 

Тренер подякував також вболівальникам за підтримку:

 

- Хочу привітати хлопців та вболівальників із завершенням ігор у цьому році. Завдяки підтримці вболівальників ми потрапляємо у трійку лідерів, з найбільшою відвідуваністю матчів. Велика вдячність вболівальникам і всім хто нас підтримував на трибунах. Мабуть, завдяки цьому наші хлопці так добре грали, показуючи змістовну гру. Я сподіваюсь, що ми не засмутимо їх у весняній частині чемпіонату. І зробимо все, щоб радувати їх своєю грою.

У деяких гравців «Кременя» у цьому році закінчуються контракти та оренда. Чи продовжать співпрацю з клубом гравці тренер поки не розголошує.

- Поки команду ніхто не покидає. Хочеться зберегти склад гравців, які у нас на контракті. Якщо будуть кращі виконавці, які складуть конкуренцію, ми будемо тільки раді. Під час зборів будемо визначати хто залишиться в команді, заключить/продовжить контракт, а хто покине команду. Поки хочеться бачити всіх у команді, - розповів Сергій Ященко.

За словами тренера команда піде у відпустку на 2 місяці з 20 листопада до 20 січня.

- Все буде залежати від погодних умов, від того хто до нас з гравців буде приходити. Можливо зберемося й раніше, - додав керманич «синьо-білих».

Наостанок тренер поділився враженнями від того, що команда йде на зимові канікули лідером чемпіонату:
- Мені дуже приємно, що те що я доносив до хлопців, їх ігрові якості, зміст гри, тактичний план, вони виконують. З кожною грою грають все краще. Мені як тренеру приємно і хочеться, щоб вони продовжували у тому ж дусі. Щоб вони росли як футболісти, а разом з тим і команда, імідж клуба.

  

Результати 20 туру

"Кремінь" - "Кристал" - 5:0

"Енергія НК" - "Арсенал-Київщина" - 4:0

"Суднобудівник" - "Нива-В" - 0:0

"Балкани" - "Рух" - 1:1

"Нікополь-НПГУ" - "Мир" - 1:4

"Тепловик" - "Реал Фарма" - 0:4

"Іллічівець-2" - "Інгулець-2" - 0:1

"Металург" - "Поділля" - 2:1

"Жемчужина" - пропускає тур

 

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Відео: Kremen TV - ПФЛ, Дмитро Ентін
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх