Сьогодні Кременчуцька частина Національної гвардії святкує 16-річчя (доповнено)

18.10.2016, 12:45 Переглядів: 2 863

Військовослужбовцям подякували за проявлену мужність

Сьогодні, 18 жовтня військова частина 3059 Нацгвардії, яка знаходиться на Молодіжному, святкує своє 16-річчя.

 

Історія частини розпочалася з 18 жовтня 2000 року, коли за наказом Міністра МВС та за ініціативою міського керівництва Кременчука була дислокована в/ч 3059. Протягом усього часу існування підрозділу військовослужбовці виконують службово-бойові завдання, пов’язані з ризиком та небезпекою не тільки на території Кременчука, а також і в інших регіонах України.

 

За два роки неоголошеної війни нацгвардійці несуть службу у Донецькій області, зокрема у Маріуполі та Попасному. 172 кременчуцькі нацгвардій ці неодноразово брали участь у АТО, 152 з них мають посвідчення учасника бойових дій.

 

Командир в/ч 3059 полковник Олександр Аленін привітав бійців з черговою річницею частини. Він зазначив, що час довів, що рішення про створення військового підрозділу було вірним. Військовослужбовці неодноразово доводили це своєю мужністю і героїзмом, особливо за останні три роки, в тому числі і під час несення служби на сході країни. Він подякував всім, хто постійно надає вагому допомогу батальйону – міській владі, промисловим підприємствам міста, а також всім небайдужим, хто у нелегкий час підтримує військову частину. Командир вручив військовослужбовцям нагороди і чергові звання, а підприємствам, які постійно допомагають батальйону - почесні грамоти.

 

Вихованці дитячого дошкільного закладу № 55 та солістки Міського палацу культури підготували для військових чудову концертну програму.

 

Напередодні, 10 жовтня у пункт постійної дислокації повернулося 40 бійців, які брали участь в антитерористичній операції.

 

 

 

Нагадаємо, минулого року від громади Кременчука військовим подарували автомобіль Nissan, який придбали за рахунок міського бюджету.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба Національної гвардії України та Кременчуцької міської ради
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх