МФК "Кремінь" перед міжсезонням грюкнув дверима

1.06.2016, 20:49 Переглядів: 4 694

МФК "Кремінь" перед міжсезонням грюкнув дверима

"Кремінь" переміг "Арсенал-Київщину"

1 червня МФК "Кремінь" переміг "Арсенал-Київщину" з Білої Церкви з рахунком - 8:0.

 

У цьому матчі захисник "синьо-білих" Роман Пасічніченко провів заключний матч у футболці "Кременя". На початку матчу Роман отримав подяку від вболівальників та подарунки від клубу: м'яч, пам'ятну статуетку та шарф МФК “Кремінь”.

 

МФК "Кремінь" перед міжсезонням грюкнув дверима

 

З перших хвилин господарі контролювали м'яч. Євген Стрельцов зіграв на випередження у штрафному майданчику - 1:0. Перший гол команда присвятила Роману Пасічніченку, який сидів на лавці запасних. За 10 хв Степанчук після проходу правим флангом віддав передачу у штрафний майданчик, де високий Ігор Тимченко виграв боротьбу у “другому” поверсі розстріляв ворота суперника - 2:0. Шанс повторно відзначитися був у Стрельцова, але гравець “Арсенал-Київщина” Швец зіграв рукою. Арбітр вказав на точку. Капітан “синьо-білих” Тимченко впевнено пробив пенальті та збільшив рахунок - 3:0. До перерви у господарів було кілька небезпечних моментів та один не зарахований гол з офсайда.

 

Гостям з Білої Церкви у другому таймі не вдалося довго протриматися. Після голу Тимченко гравці “Арсенал-Київщини” “розклеїлися”. Гравцям “Кременя” нічого не залишалось, як розстрілювати ворота суперника. Сторчоус головою замкнув передачу. 5:0 і сальто у виконанні автора голу.

 

МФК "Кремінь" перед міжсезонням грюкнув дверима

 

Не встигли гості відійти від пропущеного, як Тимченко з подачі Чернія знову збільшив рахунок - 6:0. На 58 хвилині на поле вийшов Роман Пасічніченко.

 

Тренер “Арсенал-Київщини” провів заміну голкіпера, але і це не допомогло гостям. Зі штрафного Сергій Степанчук пробив у дев'ятку - 7:0. Під кінець гри гості завдяки фолу спинили атаку Чернія та залишились у меншості. Право пробивати 11-метровий дали Роману Пасічніченку. 8:0 і “Кремінь” оновив рекорд найбільшої перемоги в історії.

 

МФК "Кремінь" перед міжсезонням грюкнув дверима

 

Протягом своєї історії виступів в українських турнірах кременчужанам жодного разу не вдавалося подолати рубіж перемоги над суперником в одному матчі з різницею більше ніж у п'ять м'ячів.

 

Так, раніше з рахунком 6:1 кременчужани обігравали ФК "Львів" (Кубок України-1993/94), львівські "Карпати" (Вища ліга-1995/96), макіївський "Шахтар" (перша ліга-1997/98). Були в історії клубу тріумфи 5:0 над ровеньківським "Авангардом-Індустрією" (Кубок України-1994/95) і хмельницьким "Динамо" (Друга ліга-2013/14).

 

Цікаво, що фіаско 0:8 стало для "Арсеналу-Київщини" повторенням найбільшої поразки в історії. У заключному турі сезону першої ліги 2012/13, за підсумками якого "каноніри" і перебралися до другого дивізіону, з таким же рахунком білоцерківців обігравав "Миколаїв".

 

Керманич “Кременя” Сергія Ященко після матчу зазначив:

 

- Перед грою налаштовували гравців, що необхідно реабілітуватися перед вболівальниками. Сьогодні задоволений грою та відношенням хлопців до гри та їх самовіддачею.

 

За словами тренера, з 2 червня команда пішла у відпустку. Десь з 20-х чисел “Кремінь” повертається до тренувань. 20 липня запланована перша гра у Кубку, а 24 липня - у чемпіонаті.

 

- Звичайно будемо шукати підсилення і в лінії оборони й середньої лінії. Будемо надіятися, що у цю перерву багато основних гравців не покинуть команду.

 

- Хтось з гравців вже виявив бажання покинути команду?

- Поки ні. Але знаю, що багатьом надходили пропозиції з інших клубів. Поки не закінчився чемпіонат, ніхто з хлопців не погоджувався перейти в інший клуб.

 

Капітан “Кременя” Ігор Тимченко, один з кращих бомбардирів у другій лізі, на його рахунку 17 голів (3 з пенальті).

 

- Мы готовились к последней игре чемпионата очень серьёзно, хотели порадовать наших болельщиков, и реабилитироваться за последние не очень удачные игры. И я думаю сегодня нам это удалось. Мы провели хорошую игру и много атаковали, не оставив сопернику не единого шанса. Забили много красивых голов. Конечно рад что смог оформить покер, в этом мне помогли мои партнеры) Ну а ещё больше рад, что мы смогли достойно проводить Рому Пасичниченка, который заканчивал футбольную карьеру игрока) Думаю он остался очень доволен. Что касается всего сезона, он вышел скомканным, хорошие игры чередовались с не очень внятными, много очков потеряли с командами заведомо слабее нас. Много допускали ошибок и с лидерами, не всегда и судьи были на нашей стороне. Но в целом, я думаю что если усилить эту команду парой тройкой хороших футболистов, то Кремень сможет решать задачу выхода в первую лигу. Хочу поблагодарить всех болельщиков которые приходили на стадион нас поддержать. И спасибо всем кто болел за нас. Надеюсь следующий год будет более удачным, и мы сможем побороться за высокие места, - розповів “Телеграфу” Ігор Тимченко.

 

Розкрита таємниця результативної гри “Кременя”. За словами капітана, так команда розминається перед тренуванням (відео зі сторінки Дмитра Ентіна)

 

 

Результати 26 туру

Барса - Енергія НК 0:3

Реал Фарма - Верес 1:1

Інгулець - Скала 2:0

Мир - Арсенал-Київ 2:3

Кремінь - Арсенал-Київщина 8:0

Колос - Буковина 2:2

Кристал - Нікополь-НПГУ 3:2

 

Турнірна таблиця

 

Згідно регламенту змагань з Прем'єр-ліги до Першої ліги не переходить жодна команда. До УПЛ переходить кіровоградська "Зірка", яка достроково забезпечила собі перше місце в чемпіонаті. Першу лігу покидають "Тернопіль" і "Нива" (яка знялася зі змагань).

 

З Другої ліги до Першої переходять три команди: "Колос", "Верес", "Інгулець". Матч плей-офф, який раніше проводився в чемпіонаті, скасовано.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх