МФК «Кремінь» мінімально поступився «Вересу»

14.05.2016, 18:32 Переглядів: 3 532

Кременчуцька команда програла на виїзді

14 травня футбольний клуб «Кремінь» мінімально поступився «Вересу» у Рівному, з рахунком - 0:1. "Верес", після того, як команду очолив Володимир Мазяр здобула п'яту перемогу поспіль, що є кращою серією у весняній частині чемпіонату. 

 

Як зазначає прес-служба НК «Верес», перший тайм проходив за незначної переваги гостей, які встигли зробити кілька небезпечних навісів. Поступово "Верес" вирівняв гру, і до перерви забили. Ростислав Волошинович увірвався в штрафний майданчик з лівого флангу і влучно пробив повз воротаря. Другий тайм пройшов під диктовку господарів. Після перерви нагоди відзначитися мали Борис Орловський та Іван Луканюк. Ще один, цього разу вже стовідсотковий момент, Іван не реалізував у доданий арбітром час, вийшовши один на один з голкіпером.

 

Після матчу тренери команд дали післяматчеві коментарі прес-службі НК «Верес»

 

Головний тренер МФК «Кремінь» Сергій Ященко головною причиною поразки у Рівному назвав невиразну гру атакуючої лінії команди.

 

- Тиждень тому ми здобули три очки у матчі зі «Скалою» і їхали до Рівного, аби продовжити переможну серію і просуватися вгору турнірною таблицею. Хлопці старалися, грали добре, але трохи не пощастило. Пропустили невиправданий гол. Це вплинуло на настрій гравців, але ми зуміли зібратися і в хорошому темпі довести матч до кінця. Єдина наша проблема – атака. Черній пропускав матч через перебір карток, а Тимченко – травмований і грав на уколах. Тому і зіграли так невиразно. Потрібно шукати посилення атаки. Але грою вцілому я задоволений і самовіддачею футболістів – також.

 

Володимир Мазяр, який до цього очолював «Сталь» у Прем’єр-лізі, здобув свою п’яту поспіль перемогу на чолі команди Народного Клубу «Верес». Втім, у післяматчевому флеш-інтерв’ю спеціаліст заявив, що перемоги не рахує. Натомість, має зауваження до гри власних підопічних.

 

- Радує, що сьогодні ми надійно відіграли в обороні. Практично без грубих помилок. Але з переходом в атаку в нас були проблеми. У відборі в центрі поля грали невпевнено. Більше того – ми повністю програли центр поля супернику. Тому по ходу гри в мене були серйозні зауваження до гравців. В нас не було надійного руйнівника. Постійно губився темп атаки. Добре, що перемогли. Але сьогодні на полі я не побачив команди, яка серйозно претендує на виступ у Першій лізі.

 

- Чи не вважаєте вихід Олексія Зозулі, який дотепер грав лівим захисником, на правий фланг півзахисту - ризикованим рішенням?

- Коли я прийшов в команду – тут було чотири лівих захисника. Натомість, номінальних крайніх півзахисників – нема. Волошинович і Скоцький – не крайні півзахисники. Це не їхні рідні позиції. І Зозуля – не крайній півзахисник. Але і йому довелося спробувати себе в цій ролі. Сьогодні мене порадував результат. Гри, яка могла б радувати око вболівальника, поки нема.

 

"Верес" - "Кремінь" 0-1

Голи: Волошинович 42'

Попередження: Спичка (36) - Пасічніченко (38).

 

Арбітр – Євген Петренко (Одеса), асистенти - Сергій Дарійчук (Чернівці), Юрій Синишин (Івано-Франківськ), четвертий арбітр – Роман Новосад (Дубно), спостерігач арбітражу – Юрій Буренко (Київ).

 

НК «Верес»: Семено, Пінчук, Ткачов-к, Логінов, Зозуля, Скоцький (Спичка,27), Малиш, Орловський (Лиховидько, 66), Волошинович, Луканюк, Яременко (Лакуста, 79).

Запасні: Юрчук, Притиковський, Таргоній, Гарванко.

Головний тренер - Володимир Мазяр.

  

МФК «Кремінь»: Онопко, Пасічніченко, Ховбоша, Курелех (Шершень, 71), Ченбай, Піскун (Тертишний, 57), Сидоренко, Кунєв, Степанчук (Волошин, 70), Сторчоус, Тимченко-к.

Запасні: Олійник, Стрельцов.

Головний тренер - Сергій Ященко.

 

Результати 23 туру

Скала – Колос  - 0:1

Реал Фарма – Кристал - 3:2

Арсенал-Київщина - Арсенал-Київ - 0:2

Енергія НК – Інгулець - 0:1

Нікополь-НПГУ – Барса - 0:1

Буковина – Мир  - 2:0

 

Турнірна таблиця

 

20 травня о 17.00 "Кремінь" зіграє з "Нікополь-НПГУ".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: "Верес"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх