Привітання міського голови з Днем Перемоги

9.05.2016, 09:20 Переглядів: 2 019

Привітання міського голови з Днем Перемоги

Дорогі ветерани Другої Світової війни! Шановні кременчужани!

Щиро вітаю вас із 71 - ю річницею Великої Перемоги над німецько-фашистським загарбником.

 

Друга Світова війна кардинально змінила життя нашої країни, смертоносним нищівним смерчем пройшлася Україною, увірвалася у кожну сім'ю. Довгі 6 років тривала боротьба з нацизмом і геноцидом на території різних країн світу, понад 3 роки – на нашій рідній землі. Подвиги воїнів-визволителів золотими літерами вписані в літопис нашої країни. Ми схиляємо голови перед пам'яттю полеглих героїв, які подарували нам право вільно жити і працювати на рідній землі.

 

Висловлюємо щирі слова вдячності нашим ветеранам, підпільникам і працівникам тилу, всім тим, хто приніс довгоочікуваний мир, підняв з руїн Україну та зробив все для її розбудови та розвитку.

 

Сьогодні Україна переживає складні часи. На сході нашої Вітчизни ведеться запекла боротьба за її цілісність і незалежність. Тепер уже нове покоління захисників вистоює право свого народу бути вільним, за його можливість самостійно приймати політичні та економічні рішення, налагоджувати партнерські відносини з різними країнами світу. Запевняю вас, що українській народ переможе в цій боротьбі, як 71 рік тому переміг ненависного фашиста.

 

Бажаю всім жителям України, мешканцям нашого славного міста Кременчука миру, міцного здоров'я, добра і благополуччя. Нехай наше місто живе, працює і процвітає в ім'я миру і спокою на нашій рідній землі!

 

Міський голова В. О. Малецький

Автор: ТелеграфЪ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх