Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

24.04.2016, 08:11 Переглядів: 2 553

Якщо у ці насичені заходами вихідні Ви хочете тиші та спокою, то Наталія Манжеліївська, бібліотекар відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, та “Кременчуцький ТелеграфЪ” рекомендують Вам зробити це за гарною книгою із свіжої підбірки захоплюючої літератури.

Цього тижня нам пропонують поганятися за привидом-убивцею, зустріти справжнє новорічне чудо - ідеальну жінку, опинитись на безлюдному острові разом з хлопчиками із гарних сімей та відправитися у незабутю мандрівку шляхами української народної культури.

 

За останні роки значно виріс інтерес до книг скандинавських авторів. Одним із найпопулярніших можна назвати норвежця Ю Несбьо. У себе на батьківщині він спочатку став відомим, як економічний оглядач, потім як рок-музикант і композитор, а тепер ще й як письменник, автор серії романів про норвезького поліцейського Харрі Холе.

Роман «Червоногрудка» саме з цієї серії.

Занурившись у справу про нелегальну торгівлю зброєю, детектив Харрі Холе натрапляє на дуже підозрілу оборудку: хтось за великі гроші придбав гвинтівку з оптичним прицілом. Хто він і на кого збирається полювати? Відповіді немає, а зброя між тим вже діє, вбивства йдуть одне за одним, і «мисливець», схоже, вважає себе непереможним. Харрі іноді здавалося, що він ганяється за привидом. Страшно навіть уявити, хто може стати наступною жертвою. Убивцю слід зупинити за будь-яку ціну, і Харрі вже знає, як це зробити…

 

Новый роман популярного писателя Олега Роя называется «Привет, моя радость! или Новогоднее чудо в семье писателя».

Знаменитый писатель Константин Пономарев вызывал большой интерес у большинства женщин. Но, к удивлению многих, он никогда не пользовался преимуществами своего статуса. Был предан творчеству и маленькой дочке Лизе. После мучительного развода он уже не верил, что любовь может быть не только на страницах его книг, но и в реальной жизни. Но однажды он убедился, что придуманный им персонаж ожил. Значит ли это, что мечты могут сбываться? И вот под Новый год…

Книги Уильяма Голдинга отмечены множеством литературных премий, среди которых – Нобелевская (1983).

«Повелитель мух» - подлинный шедевр мировой литературы. Странная, страшная и бесконечно притягательная книга. История мальчиков из хороших семей, внезапно оказавшихся на необитаемом острове.

Философская притча о том, что может произойти с людьми, забывшими о любви и милосердии.

Гротескная антиутопия, роман-предупреждение и, конечно, напоминание о хрупкости мира, в котором живем мы все.

Все это – «Повелитель мух», книга, которую можно перечитывать снова и снова.

І, нарешті книга, яка не залишить байдужим ні одного українця. Це книга Наталки Лещенко та Руслана Павлюка «Українська культура».

Ця книга – незабутня мандрівка шляхами української народної культури. Захопливі статті, яскраві фото, стародавні документи й легенди – усе це зачаровує та надихає на пізнання традицій та звичаїв наших предків.

Традиції святкування християнських свят.

Міфологічні уявлення про світ.

Народні ремесла та мистецтво: вишивка, писанкарство, гончарство…

Архітектура та побут.

Про все це ви можете у цій книзі!

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх