Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

19.03.2016, 09:00 Переглядів: 2 858

Чи доводилось Вам мріяти про вічну молодість? А можете собі уявити життя у світі, де книги під забороною? Вихідні обіцяють холодні і для тих читачів "Кременчуцького Телеграфа", що планують провести їх вдома з цікавою книгою, Наталія Манжеліївська, бібліотекар відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, презентує свіжу підбірку літератури на будь-який смак.

Цього тижня нам, разом із героями книг, пропонують відправитись у реальність, де душа може отримати нове тіло, а книжки знищують пожежні, прожити життя дівчинки з незвичним ім'ям Мікаела та відвідати невеличке містечко у штаті Алабама...

 

Роман Вікторії Гранецької «ТІЛО тм» - це гарний подарунок поціновувачам фантастичного роману.

 

 

Україна. Карпати. Зовсім недалеке майбутнє – 2033 рік. З притулку-сиротинцю вивезено невідомо куди п’ятеро дітей. Згодом вони з’являються на іншому кінці світу зовсім іншими особами, яких ніхто не назве чужинцями…

 

Мрія про вічну молодість завжди приваблювала людство. Вона залишалася недосяжною, аж поки корпорація «ТІЛО тм» не розробила унікального методу продовження життя шляхом… переселення душ.

 

Анна Мосьпанов «Круглые кубики»

 

 

У девочки, девушки, женщины с необычным именем Микаэла и судьба должна быть необычной. В детстве она меняет бабушкины агатовые бусы на пластмассовые и подкладывает яблоки под майку, чтобы оптически сделать себе грудь. Потом в переломне 90-е, изучая журналистику, попутно торгует на вещевом рынке. Позже, уезжает в Германию и выходит замуж за психиатра, с которым не соскучишься. При этом помогает гастарбайтерам из стран бывшего Союза, то и дело попадая в смешные ситуации…

 

«Аня Мосьпанов написала дивную книгу – ироничную, грустную, ласковую. О нас с вами. О тех, кого мы любим и помним. О тех, кого в ежедневной суете порой не замечаем. А они рядом, протяни руку – и вот она, жизнь. Настоящая, без прикрас». Наринэ Абгарян, - писатель. 

 

Книги Рэя Брэдбери, в принципе, не нуждаются в представлении. Вот уже более 50 лет они на пике популярности.

 

«451 градус по Фаренгейту» - это произведение о том, что может случиться с обществом, если люди перестанут читать книги.

 

 

451 градус по Фаренгейту – температура при которой воспламеняется бумага. В книге Рэй Брэдбери нарисовал совершенно беспросветную картину развития общества. В этом мире все книги уничтожаются пожарными. Хранить письменные издания нельзя, так как это является преступлением. На тех, кто не согласен с реальным положением дел спускают электрического пса. Неужели все настолько безнадежно, ведь всегда находится лучик света. Чтобы узнать подробности – читайте книгу. 

 

Фенні Флегг – американська письменниця і сценарист, яскравий комік і талановита актриса – живе так, як живуть її літературні герої – з любов’ю до життя, в усіх його проявах і вірою у власну перемогу.

 

«Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка». 36 тижнів перебували в топі списку бестселерів «Нью-Йорк Таймс», а сценарій фільму за цією книгою був номінований на «Оскар».

 

 

У цьому романі дивовижно поєднані долі різних людей. У спогадах, газетних статтях та окремих фактах перед читачем постає дуже реальна картина життя невеликого містечка у штаті Алабама, починаючи від першої половини 20 століття й до сучасності. Любов і ненависть, расова нетерпимість і взаємоповага, честь і підлість, перемога й поразка, щастя й горе – усе це переплелося в цікавій невимушеній оповіді та ніби залучає читача стати учасником описаних подій.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх