Хокейний клуб "Кременчук" програв "Донбасу" на виїзді

3.03.2016, 12:05 Переглядів: 4 439

Підопічні Дмитра Підгурського програли у центральному матчі туру

2 березня хокейний клуб «Кременчук» програв в Дружківці лідеру «Донбасу» з рахунком - 2:7.

 

Кременчуцька команда побореться за друге місце з київським «Дженералз», від яких після програшу відстають на 3 очки. Підопічні Дмитра Підгурського зустрінуться зі столичним клубом 12 березня на своєму майданчику СК «Айсберг», де і вирішиться доля другого місця регулярного чемпіонату.

 

У програному матчі в Дружківці донецький клуб вже до 6-й хвилині двічі пробив ворота кременчужан. Відзначилися два захисника - Всеволод Толстушко (в більшості) і Денис Петрухно.

 

На початку другого періоду Олександр Журун довів перевагу господарів льоду до трьох шайб. Після цього кременчужани проявили характер і з інтервалом менш ніж за хвилину скоротили розрив у рахунку до мінімуму - відзначилися Тимур Гриценко і Дмитро Чернишенко. На жаль, далі п'ять шайб закидали господарі льоду, в результаті перемогли 7:2.

 

«Донбас» – «Кременчук» – 7:2 (2:0; 2:2; 3:0)

 

Судді: А. Сєврук, В. Качан, А. Перетятько

 

Донбас: Царегородцев. Толстушко – Д. Ігнатенко, Карп – Горбань, Петрухно – Вол. Алексюк, Катрич – Григор’єв. Бабинець – Буценко – Нікіфоров, Журун – Докшин – Кочетков, Захаров – Варламов – Чердак, Шахворостов – Кузьмік – Куцевич.

 

Кременчук: Шевчук. В. Романенко – Ден. Ісаєнко, Андрейків – Дегтярьов, Сірченко – Жовнір, Васильєв – Акимов. Коренчук – Карпенко – Лисак, Підгурський – Качмар – Чернишенко, Бойков – Костюк – Луговий, Мікулко – Т. Гриценко – Петранговський.

 

Голи: 1:0. Толстушко (Д. Ігнатенко, 1:31 – більш.), 2:0. Петрухно (Вол. Алексюк, Буценко, 5:09), 3:0. Журун (Вол. Алексюк, Кочетков, 20:29 – 5х3), 3:1. Т. Гриценко (Петранговський, Підгурський, 24:48), 3:2. Чернишенко (Коренчук, 25:23), 4:2. Чердак (Буценко, Захаров, 32:14), 5:2. Буценко (Бабинець, Нікіфоров, 41:22), 6:2. Кочетков (Докшин, 50:40), 7:2. Карп (Кочетков, Докшин, 58:55 – більш.).

 

Огляд матчу

 

Тренер ХК "Кременчук" Анатолій Хоменко прокоментував матч:

 

 

- Команда "Донбас" вийшла зарядженою, а ми трохи провалили початок. Може бути, "перегоріли" від великого бажання, тому що був настрій, "Донбас" - хороший подразник для нас. Отримали два гола на перших хвилинах. Трохи загубилися потім адже команда молода. Навіть за кидками було 22:2. У другому періоді увійшли в гру, забили. Начебто, вирівняли гру, але індивідуальні помилки вирішили результат матчу. Плюс суперник вдало зіграв у нападі, хороші голи забив, на жаль нас не виручив воротар.

 

Наше завдання - зайняти друге місце. Отримати перевагу свого поля. З прямим конкурентом "генералами" у нас буде остання гра, будемо готуватися.

 

Головний тренер "Донбасу" Анатолій Степанищев:

 

 

- Хороша гра була в першому періоді. Потім забили, коли вони в меншості грали. Але потім якесь таке помутніння або замішання, розслабленість знову, напевно. Ми поговоримо на цю тему. Подивимося, як за 35 секунд нам два голи забили. Надалі ми контролювали хід поєдинку. Я своїми хлопцями дуже задоволений. Вони зіграли так, як я говорив. Ми заслужили перемогу.

 

Бруду сьогодні ніякого не було. Це радує. Були технічні помилки гравців, десь зачіп, десь ще щось, боротьба. Команда суперника мені сподобалася: мобільна, біжить, підкручує. Але ми зіграли так, як задумували і все вийшло.

 

Центрфорвард першої ланки "Кременчука" Севастян Карпенко:

 

- Можливо не потрапили в темп гри, тому пропустили два швидкі голи. Поки прокинулися ... Вийшли на другий період і знову пропустили ще один швидкий гол. Але все ж зуміли закинути дві шайби у відповідь. Здавалося, що відчули свою гру, але "Донбас" продовжив володіти ініціативою, а ми переломити хід зустрічі так і не змогли.

 

- Велика кількість вилучень пов'язано з високою ціною перемоги для "Кременчука" в плані турнірних перегонів за друге місце?

 

- Так, це був принциповий матч, як і всі зустрічі з "Донбасом". Видалення, загострення пристрастей. Головне, що без "бруду". А так це хокей, все нервують, припускаються помилок.

 

Турнірна таблиця

 

Наступний матч 5 березня о 17:00 «Кременчук» проведе вдома на СК «Айсберг» з «Крижинкою».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас" Джерело відео: ХК "Донбас"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх