МФК "Кремінь" переміг команду з Першої ліги

25.02.2016, 16:49 Переглядів: 3 575

Кременчуцький футбольний клуб провів черговий спаринг

 

25 лютого футбольний клуб "Кремінь" мінімально переміг "Гірник" з Кривого Рогу. Рахунок у матчі - 1:0.

 

 

Востаннє «Кремінь» зустрічався з гірниками 17 липня 2015 року, тоді була зафіксована нічия – 1:1. Сьогодні «синьо-білим» вдалося перемогти одну з сильніших команд Першої ліги («Гірник» займає другу сходинку турнірної таблиці, - ред.).

 

У першому таймі підопічні Сергія Ященка мали змогу відкрити рахунок. На 14 хвилині Кремінь забив м’яч у ворота суперника, але арбітр зарахував офсайд. У середині другого тайму Козлов (гравець на перегляді у Кременя) перекинув з-за меж штрафного Ганева, який невдало вийшов на перехоплення. Рахунок у матчі став 1:0 на користь «синьо-білих». У кінці поєдинку гірники мали змогу зрівняти рахунок, але Олійник виручив команду.

Команди грали на рівних та на високих швидкостях. Гра пройшла під знаком постійних фолів та єдиноборств – звична гра для очних зустрічей Кременя і Гірника.

 

Вже 18 березня наші хлопці постараються взяти реванш в Кривому Розі, де суперники зійдуться знову.

 

«Кремінь» - «Гірник» - 1:0 (0:0)

Гол: ГНП 63'.

«Кремінь», 1 тайм: Олійник, Кунєв, Шершень, ГНП, Ченбай, Піскун, Стрельцов, ГНП, Ентін, Степанчук, Черній.

«Кремінь», 2 тайм: Олійник, Ховбоша, ГНП, ГНП, Курелех, ГНП, Тертишний, Стрельцов (ГНП 72'), Козлов, Волошин, Ченбай (Степанчук 65'). 

Головний тренер: Сергій Ященко.

 

«Гірник»: Гурін (Ганев, 46) - ГНП (Солдат, 46), Терехов, Павлов (к) (Баєнко, 46), Бука (Бринько, 46), Шмат (Дорош , 46), Яровий (ГНП, 46), ГНП (Рябов, 46), Сніжко (Григорик, 46), ГНП (Боровський, 46), Дацюк (Сітало, 46).

Головний тренер: Геннадій Приходько.

 

ГНП* - гравець на перегляді

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко розповів «Телеграфу», що команда готується до турніру, який пройде на базі ФК «Інгулець»:

 

- В ігровому і тактичному плані матчі з «Гірником-Спорт» і «Гірником» мені сподобалися. Ми грали з сильними суперниками. Ці дві гри показали, що ми можемо грати на хорошому рівні. Гравці показали як вони діють, мислять. Роботи багато, не вистачає зіграності, взаєморозуміння. Ти не менш те, що ми доносимо гравцям на тренуваннях футболісти намагаються виконувати. Це підвищує їх ігровий рівень та рівень команди в цілому.

 

- Які зміни в складі команди

- Зараз генеральний директор веде переговори, щоб Андрія Сторчеус з «Черкаського Дніпра» на правах оренди до літа підсилив команду. Після турніри визначимося ще з чотирма гравцями.

 

Також Сергій Ященко відповів на питання прес-служби «Гірника» Кривий Ріг:

- В обох команд сьогодні виступало багато футболістів, які приїхали на перегляд. Звичайно, і ми, і ви хочемо підсилити склад. Для нас два поспіль матчі за два дні були дуже відповідальні: «Гірник», «Гірник-Спорт» ...

 

Хотіли перевірити свої сили на тлі сильних суперників. Вважаю, була цікава хороша гра, в якій моменти були у обох команд. Могли виграти як ми, так і ви. Більше пощастило нам. Ми використовували помилку оборони.

 

Такі спаринги корисні командам, адже в них тренери можуть побачити як плюси, так і мінуси своїх підопічних.

 

- Мало ударів, мало моментів. Чому, на ваш погляд, сьогодні така гра вийшла?

 

- Суперники добре, щільно грали в захисті, не даючи футболістам атаки розвернутися. Вважаю, в подібному щільному ігровому режимі якраз необхідно оцінювати рівень гравців. Для нас, тренерів, це дуже важливо.

 

- Завдання вашої команди на другу частину сезону - як і раніше вихід в 1 лігу?

 

- Перша ліга - навряд чи, з огляду на те, що ми втратили дуже багато очок. Плюс як і в багатьох командах у нас є невеликі фінансові проблеми. Тому завдання - піднятися якомога вище в таблиці. Бажано потрапити в п'ятірку.

 

- Ну а якщо все ж таки вдасться обійти конкурентів за підвищення в класі?

 

- З огляду на відрив лідерів, це все-таки нелегко буде зробити. Але все може бути ... Першочергова мета на даний момент - підвищити ігровий рівень команди і піднятися якомога вище в таблиці.

 

Тренер "гірників" Ігор Дорошенко прокоментував гру прес-службі клубу:

 

 

- Во-первых, обозначу два тайма: «хорошо» и «плохо». То есть, плохо было после перерыва. В первом тайме «Горняк» играл в футбол, понравилась самоотдача, а во втором показалось, что футболисты вышли с какой-то самоуверенностью.

 

А с таким настроем у нас абсолютно ничего не получилось. Не шла игра впереди, плюс пропустили этот нелепый гол из-за своей невнимательности и расхлябанности, скажем так.

 

Надеюсь, ребята знают, кто как сыграл, и проведут работу над своими ошибками. Игроки должны обязательно пересмотреть этот матч, и сделать выводы.

 

Фон усталости? Да, можно сказать и об этом. Но, повторюсь, без желания и соответствующего настроя результата не достичь.

 

А почему бились, сражались и «кусались» только в 1 тайме? Во втором этого мы не увидели. Мы же одна команда, тренируемся вместе.

 

- Матч получился довольно закрытым: без моментов…

 

- Мы выбрали такую тактику на игру, и ребята старались действовать по установке.

 

27 лютого «Кремінь» зіграє першу гру в товариському турнірі (кубок президента ФК "Інгулець", - ред.), який пройде на базі ФК «Інгулець». Участь у турнірі візьмуть 6 команд: основний і другий склад «Інгульця», «Кривбас», «Шляховик», «Головківка» та «Кремінь». Першим суперником нашої команди стане другий склад петрівців. Розклад турніру на офіційному сайті ФК "Інгулець".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх