БК "Кремінь" на останніх хвилинах зберіг перемогу у матчі з "Одесою"

19.12.2015, 12:15 Переглядів: 2 554

БК "Кремінь" на останніх хвилинах зберіг перемогу у матчі з "Одесою"

Кременчуцька баскетбольна команда з величезними труднощами обіграла "акул"

18 грудня «Кремінь» з величезними труднощами обіграв аутсайдера чемпіонату «Одесу» із рахунком 92-90. Виїздна гра відбулася вдома в ДЮСШ-2. Нагадаємо, у першому матчі "Кремінь" переміг "акул" з рахунком - 96:80.

 

Вшановуючи пам'ять загиблого кременчужанина Артема Носенко, гра розпочалась з хвилини мовчання.

 

Одесити були у цьому матчі номінальними господарями майданчику і “рідні” стіни ледь не допомогли команді Віталія Радова. Про це повідомляє прес-служба кременчуцького клубу. Досить тривали час на початку гри “Одеса” була попереду ілише наприкінці першої чверті “Кременю” вдалось вийти вперед. У другій чверті підопічні Ігора Чигринова додали у активності і здалося, що поступово суперник викине білий прапор. Однак одеситів вів вперед невтомний ветеран Геннадій Кузнецов, який у підсумку набрав у матчі 25 очок. В середині другої чверті Максим Зозуля та Крістіан Луговцов по два рази посліль влучали з дальної відстані, що дозволило їхній команді піти на велику перерву вже за рахунку 52:44.

 

Після третьої чверті “Кремінь” і взагалі мав перевагу у “+12”. Здавалось би чого ще потрібно для доведення гри до спокійної перемоги. Ігор Чигринов вдався до експериментів у заключній 10-хвилинці, що ледь не призвело до неприємних наслідків. Була навіть ситуація, коли за 20 секунд до кінця чверті одесити поступалися трьома очками, але мали повний час на результативну атаку. Одним словом добре все те, що добре закінчується. Після гри Чигринов зізнався, що його експеримент не вдався, а до гравців він претензій не має.

 

“Одеса”: Кузнецов-25, Матюкевич-21, Чупира-12, Аннєнков-10, Галенко-9, Браславський-9, Бялецкий-3, Політов-1.

 

“Кремінь”: Скрипець-17, Новіков-12, Ткачук-11, Зозуля-10, Ясиненко-9, Луговцов-9, Лохманчук-9, Овчаренко-5, Балашов-5, Хоружий-4, Байда-1

 

Захисник "Кременя" Денис Хоружий та головний тренер "Кременя" Ігор Чигринов: "Перемога є перемога. Коли я зрозумів, що ми виграємо, то вдався до експериментів, готуючись на матчі проти "Галичини" та "Говерли". У підсумку ледь не доекспериментувався. У меня немає претензій до гравців, а щодо гри, беру усю відповідальність на себе".

 

 

Тренер "Одеси" Віталій Радов

 

 

Турнірна таблиця

 

Кременчуцька команда цей календарний рік завершать західноукраїнським вояжем. Спочатку “Кремінь” 25 грудня зіграє у Івано-Франківську з місцевою Говерлою, а 27 грудня у Львові поміряється силами з місцевою Галичиною.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: БК "Кремінь" Джерело відео: Kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх