Кременчук прийняв близько 700 танцюристів з усієї України

6.12.2015, 17:30 Переглядів: 5 740

У Кременчуці відбувся турнір зі спортивних бальних танців 

22 листопада у Кременчуці відбувся турнір зі спортивних бальних танців «Відкритий Кубок Полтавської області 2015». Турнір відбувся під егідою Всеукраїнської федерації спортивного бального танцю та кременчуцького спортивного клубу спортивного бального танцю «Гармонія», президентом якого є Василь Зінченко. Турнір став справжнім святом танцю у нашому місті.

 

До участі у турнірі були запрошені не лише спортсмени з Полтавщини, а також майстри бального танцю з інших міст України. Всього у змаганнях взяли участь 327 пар.

 

«Ми завжди дуже ретельно підходимо до організації наших заходів. Оформлення турніру витримане в одному стилі», - розповів організатор турніру Василь Зінченко.

 

Серед призерів були кременчуцькі танцювальні пари, яких відзначили грамотами та кубками. Яскраво себе проявили вихованці КСТ «Гармонія» піж керівництвом тренерів Василя Зінченка, Світлани Шаповалової (Кременчук)та Тетяни Семикопенко (Градизьк).

 

Найменші вихованці клубу «Гармонія» Єгор Подгорний з Аріною Подгорною та Дамір Годунов з Маргаритою Браславською з Кременчука завоювали срібні нагороди. Срібними призерами стали також Микита Сохицький з Маргаритою Литвин (Кременчук), Юрій Костив з Марією Степанюк (Градизьк). А пари Назар та Марія Стативка (Кременчук), Ярослав Голобородько та Ірина Лубенець (Градизьк) стали бронзовими призерами серед 12 пар. Також бронзу взяла пара Гліб Годунов та Ксенія Чебісова (Кременчук).

 

У змаганнях з латиноамериканської програми турніру перемогу отримали пари: Єгор та Аріна Подгорні – 1 місце та Кубок (категорія «Діти Н»), Ліза та Микита Якимець – 1 місце та Кубок (ЮВ 1), Владислав Магеря та Надія Щербина – 1 місце та Кубок (ЮВ 2), Єгор Корнєв та Вероніка Кловак – 2 місце.

У загальному заліку категорії «Діти Н» (6-7 років) друге місце отримала пара Єгор та Аріна Подгорні. Бронзу отримали вихованці «Гармонія» з міста Градизьк Ярослав Голобородько та Анастасія Бондарчук.

 

Володимир Семенов та Дарія Яковенко отримали перше місце. Третє – пара з Градизька Артем Кука та Анжела Верменич. Пари Назар Стативка та Маргарита Радченко, Микита Сохацький та Маргарита Литвин вибороли бронзу.

 

 

Кременчуцькі спортсмени Володимир Семенов разо з Валерією Кушніренко отримали срібло.

 

Достойно виступили вихованці КСТ «Гармонія» у сольній програмі. Серед найменших золоті нагороди отримали Аріна Подгорна, Маргарита Радченко, Маргарита Браславська, Ксенія Чібісова. Срібло отримали: Анастасія Подпрятова, Марк Веремеєнко, брати Гліб та Дамір Годунови. А бронзовими призерами стали Мелена Яременко, Микита Сохацький, Маргарита Литвин, Ліза Синько, Софія Веремеєнко. Золоті нагороди вибороли - Єгор Подгорний, Маргарита Радченко, Назар Стативко. А МАрія Степанюк з Градизька отримала срібну нагороду серед 15 учасників. 

 

Кременчуцькі маленькі красуні підкорили і категорію «Соло» (8-10 років). Перше місце дісталося Дарині Яковенко, друге – Анастасії Мосьпан, а третє – Лізі Гразановій.

 

У категорії «Соло» (9-11 років )весь п’єдестал зайняли представники кременчуцького клубу «Гармонія». Перше місце у Маргарити Романенко та Ілони Безкоровної, друге у Маргарити Дмитренко, а третє у Лоліти Романенко.

 

Категорія «Соло Н» 1 місце Маргарита Радченко, Єгор та Аріна Подгорні отримали бронзу. 4 місце у Назара Стативки, Аліна Лесин посіла 7 місце серед 16 учасників.

 

В окремих категоріях увесь пядистал дістався дівчатам із клубу «Гармонія»: Дарина Яковенко – 1 місце, Ліза Грязнова – 2 місце, Анжела Верменич – 3 місце, а Ліза Денисенко – 5 місце.

 

Серед ювеналів вихованці кременчуцького клубу танців також показали високий рівень. Перемогу у боротьбі за Кубки отримали Владислав Магеря та Надія Щеррбина, Єгор Корнєв та Вероніка Кловак, Олег Дорожко та Ліза Денисенко. У складі призерів пари: Владислав Магеря та Надія Щербина – друге місце, Володимр Семенов та Валерія Кушніренко – третє місце.

 

Серед сольних виступів латиноамериканської програми яскраво вирізнялися виступи Лізи Денисенко та Анжели Верменич (третє місце), Вероніки Кловак та Надії Щербини (друге місце).

 

Анастасія Бобірь, Валерія Кушніренко та Ліза Якимець завоювали першість у своїх категоріях та отримали Кубки. У своїх вікових категоріях абсолютними чемпіонами турніру стали Дар’я Юхно, Анастасія Бобірь. Друге місце отримала Катя Рубан та Вероніка Кловак. Катя Рубан також перемогла у категорії «Соло Е» Кубок (9-10 років).

 

Латиноамериканська програма турніру принесла ще кілька перемог нашим танцівникам. Ліза Якимець – перемога у категорії «Соло Д» Кубок (8-9 років), пара Олег Дорожко та Ліза Денисенко – перемога в категорії «Ювенали 1+2Е Кубок», Микита та Ліза Якимець – перше місце в категорії «Ювенали 1Д Кубок», пара Владислав Біленький та Владислава Білан перше місце та Кубок («Юніори 2Е у латиноамериканській та європейській програмах» (14-15 років), Микита Якимець та Дар’я Юхно – кубок з категорії «Ювенали 2Д Кубок у латиноамериканській та європейській програмах» (10-11 років), Данило Сьомік та Даря Юхно – кубок у категорії «Ювенали 1+2» Кубок у латиноамериканській та європейській програмах.

 

 

Не менш щедрою на нагороди виявилась для вихованців клубу «Гармонія» і європейська програма турніру. Перемога на цей раз ощасливила Владислава Біленького та Владиславу Білан («Юніори 2Е Кубок» (14-15 років) та Микиту та Лізу Якимець («Ювенали 1Д Кубок» (10-11 років), а пара Владислав Біленький та Владислава Білан завоювали друге місце у категорії «Юніори 2Д Кубок» (14-15 років).

 

«Сподіваюсь, що попереду нас чекає ще багато прекрасних турнірів. У свою чергу, я хотів би подякувати усім танцюристам, суддям і тренерам, які взяли участь у нашому турнірі. А також адміністрації ПК «КрАЗ» та усім службам працюючим на турнірі», - зазначив президент танцювального клубу «Гармонія» Василь Зінченко.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: КСТ "Гармонія"
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх