ХК "Кременчук" за 3 хвилини пропустив 4 шайби

30.11.2015, 09:25 Переглядів: 2 841

ХК "Кременчук" за 3 хвилини пропустив 4 шайби

Кременчуцька команда поступилася ХК "Донбас" у першій грі 9 туру

У Дружківці відбувся перший центральний матч дев'ятого туру чемпіонату України між донецьким "Донбасом" і ХК "Кременчук". Кременчуцька команда програла з рахунком - 0:5.

 

Сьогодні, 30 листопада, "Донбас" і "Кременчук" проведуть другий матч 9-го туру, який також почнеться на арені "Альтаїр" о 18:00.

 

Пряма трансляція

 

 

У першому матчі підопічні Дмитра Підгурського програли з рахунком - 0:5.

 

З перших хвилин команди взяли високий темп гри. Голкіпер кременчужан Михайло Шевчук не дозволив донецькій команді відкрити рахунок у першому періоді.

 

У другому періоді донецька команда менш ніж за 4 хвилини (за 3:13) закинула 4 шайби у ворота "Кременчука". Один за іншим відзначилися захисник Денис Петрухно і нападники Ілля Докшін, Микита Буценко та Євген Нікіфоров. Всі шайби підопічні Анатолія Степанищева закинули в рівних складах.

 

У заключній третині гри "Донбас" зміг утримати свої ворота на замку. Голкіпер "Донбасу" Євген Царегородцев оформив свій перший шатаут в сезоні. Окрасою останнього періоду став гол Микити Буценка: 25-річний форвард після пасу Сергія Бабинця відправив шайбу під поперечину воріт Шевчука.

 

Через травму не зміг взяти участь у матчі нападник збірної України та "Кременчука" Юрій Петранговський, а основний голкіпер гостей Михайло Шевчук вийшов на лід з хворим коліном. Не зіграв через травму і наш білоруський форвард Ілля Коренчук. Це призвело до того, що були змінені ланки команди.

 

 

"Донбас" - "Кременчук" - 5:0 (0:0, 4:0, 1:0)

 

1:0 Петрухно (Докшін, Горище), 26:27, 2:0 Докшін (Никифоров, Куцевич), 27:24, 3:0 Буценко (Ігнатенко), 28:35, 4:0 Никифоров (Куцевич, Докшін), 29:40, 5:0 Буценко (Бабинець, Толстушко), 47:33

 

ХК "Кременчук" за 3 хвилини пропустив 4 шайби 

 

Як повідомляє прес-служба ХК "Донбас", форвард Ілля Докшін прокоментував результат першого поєдинку, в якому він став найрезультативнішим гравцем, набравши 3 очки (1+2):

 

- Я вважаю, що "Кременчук" хороша команда, просто їм не вистачає досвіду, а так, - хлопці грають у хокей, б'ються і вчаться. Надалі з ними гратиме ще складніше. Всі їх хокеїсти - навчені.

 

- Серед трьох фаворитів чемпіонату ще жодного разу не було такого, щоб одна команда вигравала обидва очних матчу туру. Чого чекати від завтрашнього матчу, "Донбас" зможе перервати цю традицію?

 

- Завтрашня гра буде ще важче, ніж сьогоднішня. Тому ми будемо налаштовуватися і готуватися. Суперник відпочине, переосмислить якісь свої дії. Сьогодні вони, напевно, кидків 45 на себе спіймали. Повторюся, що це хороша команда, а ми будемо намагатися, грати, битися.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас" Джерело відео: xsport.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх