Відкритий лист громадській організації «Громадське ТБ. Кременчук»

9.11.2015, 13:47 Переглядів: 2 672

Шановні журналісти ГО «Громадське ТБ. Кременчук»!

Напередодні другого туру виборів міського голови Кременчука надзвичайно важливо дати змогу кременчужанам зробити усвідомлений вибір.

 

Публічні дебати – це єдиний цивілізований спосіб з’ясування стосунків між політиками. Тому я викликав Калашника на дебати і запропонував їх провести 13 листопада о 16:00 годині на площі Незалежності.

 

Я підготував свій план розвитку міста і представив його кременчужанам. Готовий розповісти про моє бачення майбутнього Кременчука та принципів роботи на посаді міського голови.

 

Вважаю проведення публічних дебатів між кандидатами на посаду міського голови на центральній площі міста найбільш демократичним способом залучення громади Кременчука до свідомого прийняття рішень.

 

Вдячний вам за підтримку моєї ідеї проведення дебатів і пропоную «Громадське ТБ. Кременчук» організувати пряму трансляцію цього заходу безпосередньо із площі Незалежності. Це дасть змогу забезпечити об’єктивне та неупереджене висвітлення в засобах масової інформації публічних дебатів між мною та моїм опонентом.

 

З повагою

кандидат на посаду міського голови Кременчука

Віталій Малецький

 

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх