Хатія Деканоїдзе очолила Національну поліцію України

5.11.2015, 08:30 Переглядів: 3 374

Хатія Деканоїдзе очолила Національну поліцію України

До цього призначення Хатія Деканоїдзе працювала на посаді радника міністра внутрішніх справ України

На позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України затверджена кандидатура керівника Національної поліції України. Як повідомляє прес-служба міліції, на цю посаду призначено радника глави МВС Хатію Деканоїдзе.

 

Арсен Аваков зазначив, що команда реформ МВС, яка плідно працювала увесь рік, включає в себе багатьох людей. Хатія Деканоїдзе працювала увесь цей час і була "душею проекту". Вона має багатий досвід, працювала дипломатом, міністром освіти Грузії і главою поліцейської академії.

 

"Я з честю і задоволенням пропоную її кандидатуру на призначення членам Кабінету Міністрів. Упевнений, що це буде ефективне і точне для цього часу призначення", – зазначив глава МВС.

 

Хатія Деканоїдзе брала безпосередню участь у запуску проекту патрульної поліції у кількох містах.

 

Нагадаємо, з 7 листопада міліцію ліквідують.

 

На час атестації затверджується перехідна (тимчасова) штатна структура Національної поліції, яка буде існувати до остаточного і повного комплектування всіх підрозділів поліції. Нову поліцейську форму зможуть отримати тільки ті працівники, які успішно пройшли всі етапи атестаційного конкурсу. У той же час до атестації не допустять діючих співробітників міліції, відносно яких є підтверджена інформація про вчинення правопорушення.

 

Атестаційний конкур пройде у кілька етапів залежно від категорії посад. Кандидати на посади начальницького складу пройдуть спеціалізований тест, співбесіду, опитування із застосуванням поліграфа, а також тест благонадійності, професійної етики та організаційної прихильності. Кандидати на посади в поліцейські підрозділи буду проходити професійний тест і співбесіду.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: УМВС
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

НОВА ПОЛІЦІЯ У КРЕМЕНЧУЦІ:

З 21 вересня 2015 року у Кременчуці розпочався прийом анкет від кандидатів на роботу до патрульної поліції, яка замінить ДАІ і ППС. Планується, що в місті будуть працювати 250 поліцейських.

Прийом анкет проводиться до 12 жовтня в міському Палаці культури за адресою: Кременчук, бульв. Пушкіна, 2 (з 9.00 до 18.00)

Телефон гарячої лінії: 0 800 507 102

Вимоги до кандидатів і умови конкурсу.

Навчання розпочнеться у грудні і буде проходити протягом 3-х місяців. Заробітна плата - від 6-8 тис грн.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх