Лідер кременчуцької «Свободи» Красовський голодує на знак протесту

30.10.2015, 14:46 Переглядів: 4 936

Лідер кременчуцької «Свободи» Красовський голодує на знак протесту 

Націоналіст обурений свавіллям Президента

 

30 жовтня лідер кременчуцького осередку «Свободи» Костянтин Красовський оголосив голодування. Воно триватиме добу, до 24 години. Його підтримують однопартійці – вони теж голодують. Мета акції – протест проти свавілля чинної влади. Костянтин Красовський так пояснив «Телеграфу» свою позицію:

 

– 30 жовтня – загальноукраїнський день підтримки політичних в’язнів в Україні. Започаткували його українські патріоти Василь Стус та В’ячеслав Чорновіл. На знак протесту проти свавілля чинної влади українські патріоти голодують і сьогодні, 30 жовтня 2015-го року. Я хочу лише конкретизувати свою власну мету: коли всі кажуть, що це протест проти чинної влади, я кажу: це мій особистий протест проти свавілля чинного Президента Порошенка. Він – Президент, який піднявся на такий високий пост завдяки Майдану, втім сьогодні чимало героїв Майдану та російсько-української війни перебувають за гратами. Так, я розумію, що безпосередній наказ на їхнє затримання давав не особисто Президент, а міністр внутрішніх справ Аваков. Та я давно в політиці, і знаю, що на всі рішення такого роду є політична воля, і це – воля Президента. Я вважаю, що він боїться дій націоналістів, дій патріотів, які вже повертаються та мають повернутися з війни.

 

Костянтин Красовський зазначив, що протягом доби він п’є лише воду та чай з м’ятою.

Чай з м’ятою Красовський купує в одній із кременчуцьких кав’ярень. Там його вже побачили "доброзичливці" і навіть повідомили про це "ТелеграфЪ". Тож ми уточнили у протестувальника, чи чай без цукру? Повідомляємо: чай таки без цукру.

 

Автор: Лариса Артеменко Джерело фото: сторінка Красовського у соціальній мережі
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх