День міста відзначили весело й цікаво

28.09.2015, 17:02 Переглядів: 2 891

У неділю, 27 вересня, багато дорослих і маленьких мешканців Молодіжного та з інших районів Кременчука, поспішали до Палацу культури „Нафтохімік”, де грала весела музика, звучали привітання із Днем міста. Завітали на свято і представники депутатського корпусу, а саме депутат Автозаводської райради Оксана Піддубна.

 

День міста відзначили весело й цікаво

 

Творчі колективи заводського центру культури, спорту і дозвілля організували для кременчужан розважальну програму, присвячену 72-й річниці визволення Кременчука від німецько-фашистських загарбників і 444-й - заснування міста.

 

День міста відзначили весело й цікаво

 

До присутніх із привітаннями звернувся голова профкому ПАТ В.П.Хоменко. Він сказав, що наше місто, яким ми пишаємось, славне своїми людьми. Його міць створюють трудівники, у тому числі, працівники ПАТ «Укртатнафта». Прославляють Кременчук і діти, які приходять сюди, до Палацу культури “Нафтохімік”. Так із минулої п’ятниці й протягом вихідних тут проходив Всеукраїнський хореографічний фестиваль „Кременчуцькі викрутаси”, в якому взяли участь сотні юних танцюристів. У багатьох гуртках і секціях заводського культурно-спортивного закладу займаються не лише діти заводчан, а й багатьох кременчужан. Це можливо завдяки діяльності нафтопереробного заводу - бюджетостворюючого підприємства, яке нині входить до десятки найбільших платників податків у країні, сказав В.П.Хоменко.

 

Від імені керівництва і профспілкового комітету ПАТ він гаряче поздоровив усіх зі святом міста. Побажав улюбленому Кременчуку і його мешканцям усього найкращого, миру, розвитку, процвітання. Поздоровив також із православним святом – Воздвиженням Хреста Господнього, яке відзначалося в неділю.

 

Свято проходило весело і цікаво. Для юних кременчужан було проведено спортивні змагання, ігри. Діти активно брали в них участь, а дорослі підтримували їх оплесками і підбадьорюванням.

 

Особливо багато бажаючих виявилось, коли ведуча запросила дітей взяти участь у конкурсі на кращу листівку зі святковою тематикою. По черзі кожен учасник малював певну деталь, а в цілому листівка мала відображати любов до свого міста, про що учасники розповіли, коментуючи свої художні твори. Дві команди, котрі взяли участь у цьому творчому змаганні, справились успішно, намалювавши сонце, якого багато в Кременчуці й котре символізує мирне небо, серце, в якому завжди живе любов до міста, красивий будинок, де живуть щасливі люди, та усміхнені смайлики, що означають привітання зі святом.

 

Багато дітей взяли участь і в своєрідному флеш-мобі, зобразивши вік, який виповнився нашому місту – 444 роки. Переможцям змагань і конкурсів вручено призи.

 

Додав святкового настрою гостям свята народний хор „Джерело”, який подарував присутнім вінок із чудових патріотичних і ліричних пісень. Їм охоче підспівували дорослі глядачі, а маленькі влаштували танці.

 

День міста відзначили весело й цікаво

 

Смакували учасники свята й пиріжками з улюбленими багатьма традиційними українськими начинками – картоплею та сиром із зеленим кропом, які приготував заводський комбінат громадського харчування.

 

 

 

 

На правах реклами

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх