У Раді зареєстрували законопроект про легалізацію проституції

21.09.2015, 16:53 Переглядів: 3 410

Документ внесено депутатом від "Волі народу" Андрієм Немировським

У Верховній Раді 18 вересня зареєстровано законопроект про регулювання проституції та діяльності секс-закладів, повідомляє Українська правда.

 

Документ внесено депутатом від "Волі народу" Андрієм Немировським.

 

Текст законопроекту на сайті поки відсутній, але "Українська правда" ознайомилася з пояснювальною запискою, наданою редакції Немировським.

 

У документі автор нагадує, що проституція легалізована у більшості розвинених країн Євросоюзу, а її нелегальність в Україні грає на руку криміналітету і завдає збитків держбюджету.

 

"Правова невизначеність у сфері проституції та діяльності секс-закладів на сьогодні є складовою кримінального бізнесу. Державний бюджет не отримує доходу від проституції у вигляді податків та інших платежів у бюджет. Таким чином, проституція потребує цивілізованого державного регулювання, закріплення соціальних гарантій повій, а також отримувати додаткове джерело надходжень у бюджет", – вважає Немировський.

 

Крім того, зауважив депутат, відсутність державного регулювання призводить "до розвитку сфери торгівлі людьми, насильницького втягування в тому числі неповнолітніх до секс-бізнесу".

 

Основними завданнями запропонованого законопроекту Немировський назвав "забезпечення суспільних інтересів, пов’язаних із наданням сексуальних послуг; захист неповнолітніх та інших незахищених соціальних груп населення від втягування у примусове сексуальне рабство; надання сексуальних послуг на законних підставах; зменшення рівня безробіття".

 

Джерело: Українська правда

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх