Тренер ХК "Кременчук" Дмитро Підгурський: "Гравці не йшли в атаку, всі "сиділи в окопі"

13.09.2015, 19:05 Переглядів: 3 420

Тренер ХК "Кременчук" Дмитро Підгурський: "Гравці не йшли в атаку, всі "сиділи в окопі"

У вирішальному поєдинку Donbas Open Cup 2015 «Донбас» розгромив кременчуцький клуб

Сьогодні, 13 вересня 2015 року о 13:00, в Дружківці на СК «Альтаїр» пройшов фінальний матч Donbass Open Cup-2015 між командами «Донбас» і «Кременчук». Нагадаємо, що  кременчуцька команда обіграла підопічних Анатолія Степанищева в попередньому раунді турніру з рахунком 5:1.

 

Чинний володар кубка донецький «Донбас» зумів взяти реванш у кременчуцької команди з рахунком 6:0 і знову виграв Donbass Open Cup. Найрезультативнішим у складі суперника став нападник Сергій Бабинець (1+3), повідомляє прес-служба ХК «Кременчук».

 

У підсумку підопічні Дмитра Підгурського на передсезонному турнірі здобули три перемоги і поступилися в одній грі. Кременчужани всуху розгромили харківський «Витязь» 8:0 (шатаут на рахунку Єлісєєва), у другому поєдинку здолали донецький «Донбас» 5:1, а в завершальному матчі групового турніру були сильнішими білоцерківського «Білого Барсу» 7:1, але у фіналі поступилися «Донбасу». 

 

ХК "Кременчук" виграв стартові матчі турніру, але доля зіграла злий жарт для кременчуцької команди і вона знову програла у фіналі. Нагадаємо, підопічні Дмитра Підгурського очолили турнірну таблицю на Чемпіонаті України, але у фіналі програли київському "АТЕКу"

 

Харківський «Витязь» став бронзовим призером, вигравши в матчі за третє місце у «Білого Барсу» 6: 2.

 

Наступні ігри ХК «Кременчук» за попередньою Календаря чемпіонату України проведе 25 і 26 вересня в Києві в Палаці Спорту проти бронзового призера минулого сезону - столичного «Дженералз». А 2-3 жовтня ХК "Кременчук" вдома прийме ХК "Донбас". 

 

«Донбас» (Донецьк) - «Кременчук» (Кременчук) - 6:0 (1:0, 2:0, 3:0)

 

Судді: О. Глуховський, А. Гладченко (обидва - Харків), А. Батєзатов, І. Хохлов (обидва - Київ)

 

Шайби: 1:0. Петрухно (Кочетков, 16:00 - більш.), 2:0. Буценко (Бабинець, 29:16), 3:0. Куцевич (Буценко, Бабинець, 31:07), 4:0. Бабинець (Толстушко, Буценко, 41:13 - більш.), 5:0. Кочетков (Захаров, Варламов, 49:50), 6:0. Куцевич (Бабинець, 52:08).

 

Донбас: Напненко. Таран, Катрич, Толстушко, Ігнатенка, Скрипець, Петрухно. Бабинець (К), Варламов, Кочетков, Буценко, Горище, Свищев, Захаров, Ромащенко, Кузьмик, Краснов.

 

Кременчук: Шевчук. Романенко (К) - Акімов, Варивода - Сірченко, Жовнір - Качмар, Піддубний. Підгурський - Чернишенко - Петранговський, Луговий - Костюк - Янішевський, Комарницький - Карпенко - Бойков, Коренчук - Гриценко - Лисак.

 

Штраф: 14 - 10

 

Були названі лауреати Donbass Open Cup-2015:

Кращий воротар - Михайло Шевчук (Кременчук)

Кращий захисник - Денис Петрухно (Донбас)

Кращий нападаючий - Роман Сальников (Витязь)

Кращий бомбардир - Сергій Бабинець (Донбас) - 9 (2+7) очок.

 

Головні тренери "Донбасу" та "Кременчука" відповіли на запитання журналістів після фінального матчу передсезонного турніру Donbass Open Cup-2015.

 

Анатолій Степанищев, головний тренер ХК "Донбас":

 

Тренер ХК "Кременчук" Дмитро Підгурський: "Гравці не йшли в атаку, всі "сиділи в окопі" 

 

- Какой следующий кубок вы готовы завоевать?

 

- Какой будет, такой и завоюем. Без разницы, как он будет называться.

 

- Над чем будете работать перед предстоящим чемпионатом Украины?

 

- После поражения мы сделали работу над ошибками, и вот вы видите результат. У нас подготовка идет на протяжении одного года, потому как ребята молодые. Когда есть лидеры – исход игры можно решить. Коллектив должен формироваться в таких турнирах. Спасибо болельщикам за поддержку! Оцениваю их на 10 баллов из 5.

 

- После последней игры с "Кременчуком" Вы хотели попрощаться с кем-то из команды...

 

- У нас пока 22 человека – это минимум в команде. Максимальная заявка - 25 человек, поэтому пока у нас вакантно три места. Если кто-то будет выпадать, то мы будем прощаться, если появятся достойные игроки - будем смотреть.

 

- Как будете отмечать победу?

 

- Может игроки и будут праздновать, но без меня. Пусть отмечают как хотят, главное - соблюдать рамки тренировочного режима. Чтобы одержать победу, нужно выполнить большой объем работы. И на "одном коньке, малой кровью" одержать победу не получится. На турнире все играли достойно.

 

- Как мотивируете подопечных?

 

- Кока-колой, печеньем и шоколадкой (смеется). ХК "Донбасс" – это профессионалы, они не ходят на работу – они занимаются любимым делом, при этом еще и зарплату получают. Какая тут еще может быть мотивация?

 

Дмитро Підгурський, головний тренер ХК "Кременчук":

 

Тренер ХК "Кременчук" Дмитро Підгурський: "Гравці не йшли в атаку, всі "сиділи в окопі"

 

- Сегодня команда играла на максимуме своих возможностей?

 

- Команда вообще не играла! Помешало этому много факторов. Сегодня у ребят не было искры в глазах, не было лидера. Никто не шел в атаку, все "сидели в окопе". Будем работать и,надеюсь, сумеем это исправить. К турниру никто не готовился, подготовка идет непосредственно к чемпионату. ХК "Донбасс" хочу поздравить с победой в турнире.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх