Футбольний матч «Кремінь» - «Реал Фарма» Online

12.09.2015, 08:59 Переглядів: 1 786

Футбольний матч «Кремінь» - «Реал Фарма» Online

Початок поєдинку о 16:00 на стадіоні «Кремінь»

12 вересня о 16:00 «Кремінь» зіграє з «Реал Фармою» (Овідіополь). «Кремінь» у сьогоднішньому матчі реабілітуватиметься перед вболівальниками.

 

Нагадаємо, кременчуцька команда після 7 туру в активі якої 3 нічиї, 3 поразки і лише одна перемога, посідає 10 місце в таблиці. Після останньої домашньої поразки «синьо-білих» вболівальники вимагали змін в команді. Наступного дня відбулися клубні збори – футболістів оштрафували, а тренера після спроби звільнитися залишили на місці. На виїзді «Кремінь» зазнає чергової поразки. Чи будуть зрушення в грі команди побачимо вже сьогодні.

 

Пряма трансляція:

 

 

Останнім часом український Професійна футбольна ліга (ПФЛ) та Асоціація футболістів-професіоналів України (АПФУ) розпочали боротьбу з договірними матчами, повідомляє офіційний сайт ПФЛ. Вони планують до кінця осінньої частини сезону відвідати всі клуби першої та другої ліги. Метою проведення заходів за участю футболістів, зокрема роз’яснювальних лекцій з переглядом відеоматеріалів, в підтримку ініційованої ФІФА спільно з ФІФПро кампанії з попередження договірних матчів «Скажи Ні Договірним Матчам».

 

Протягом двох тижнів спільна делегація побувала у клубах: «Нікополь-НПГУ», «Гірник», «Буковина», «Тернопіль», «Нива», «Верес», «Колос» та «Арсенал-Київщина».

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх