«Кремінь» - «Інгулець» Online

26.08.2015, 09:03 Переглядів: 2 026

«Кремінь» -  «Інгулець» Online

Кременчуцька команда зіграє з лідером чемпіонату

26 серпня о 18:00 підопічні Сергія Ященка проведуть поєдинок з лідером другої ліги «Інгулець» (Петрове) на стаіоні "Кремінь".

 

Пряма трансляція:

 

 

 

Арбітр: Олександр Москаленко (Київ)

Асистенти: Роман Соботюк (Житомир), Віталій Кислюк (Київська обл.)

Резервний арбітр: Андрій Яненко (Кременчук)

Інспектор: Віталій Звягінцев (Одеса)

 

Поки команда-суперник програла в 1/16 Кубку України луцькій «Волині». Кременчуцька команда заповнила перерву товариською грою з молодіжкою «Олександрії».

 

На матч з «синьо-білими» в складі «Інгулеця» сталися кадрові зміни. Команду залишили два футболісти. За обопільної згоди команду залишив Олександр Горват. У зв’язку з порушення спортивного режиму (вживання спиртних напоїв) з команди відрахований Єгор Кривошей.

 

До речі, очолює команду лідерів екс-гравець "Кременя" Віктор Богатир (у сезоні 1997/98 провів 15 матчів, забив 3 м'ячі).

 

Після програшу сумській «Барсі» «Кремінь» буде реабілітуватися перед кременчуцькими вболівальниками, але «Інгулець», який жодного разу не програвав просто не віддасть три очки. 

 

На вихідних відбулися два матчі 5 туру:

«Скала» – «Енергія» НК 1:0

«Верес» - «Арсенал-Київщина» 2:1

 

У матчі "Верес"- "Арсенал-Київщина" після першого тайму, президент "Арсенал-Київщини" в роздягальні вмовляв гравців не виходити на другий тайм та збирався припинити фінансування клубу. Причиною стали рішення арбітра. 

 

Головний тренер "Арсеналу-Київщини" Віталій Розгон прокоментував епізод, що стався наприкінці першого тайму гри проти "Вереса". Тоді один із гравців "Арсенала-Київщини" у боротьбі за верховий м’яч зазнав удару ногою у голову. Арбітр в епізоді навмисного порушення правил не розгледів і не став зупиняти гру.

 

- Нас обурило те, що нам не дозволили одразу ж замінити гравця, який отримав травму. Я не хочу коментувати епізод, в якому арбітр ніяк не відреагував на те, що нашому гравцю розбили голову. Його забрала карета швидкої і зараз він у лікарні. Але одразу після цього ми готували заміну. Арбітр же показав продовжувати гру. Я намагався звернутися до нього з проханням про заміну. Натомість, мене попросили покинути технічну зону. Тоді я попросив футболістів піти з поля і сказав, що ми не будемо продовжувати гру, поки нам не дозволять зробити заміну.

 

- Що змусило вас продовжити гру і про що, зокрема, розмовляли в роздягальні?

 

- Усе це спровокувало серйозну емоційну розмову в роздягальні. Президент клубу навіть збирався припинити фінансувати клуб і попросив команду не виходити на другий тайм. Ви ж розумієте, людина вкладає в справу власні кошти, він відповідає за здоров’я хлопців, він оплачує лікування. А тут людині розбили голову і арбітр був поряд, але взагалі ніяк не відреагував… Продовжити гру попросили самі футболісти. Однією з причин стало і те, що на стадіоні в Рівному зібралося дуже багато людей і не хотілося псувати їм свято футболу.

 

26 серпня також проведуть матчі:

"Колос" - "Барса"

"Реал Фарма" - "Арсенал-Київ"

"Нікополь-НПГУ" - "Буковина"

27 серпня зіграють "Кристал" - "Мир"

 

Турнірна таблиця

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх