"Кремінь" - "Мир" (Горностаївка) Online

8.08.2015, 13:32 Переглядів: 3 427

"Кремінь" - "Мир" (Горностаївка) Online

Кременчуцька команда зіграє вдома

8 серпня о 18:00 “Кремінь” зіграє з “Миром”. “Синьо-білі” на стадіоні Кремінь проведуть матч з командою, яка в цьому сезоні програла дві попередні гри. Але в порівнянні з кременчуцькою командою, Мир виграв кубкову гру в Барси з рахунком 6:0.

 

Пряма трансляція:

 

 

 

Херсонська команда уже грала у другій лізі, але в чемпіонаті 2013-2014 вирішила піти з професіоналів. Команда після відродження великих завдань не ставить, але заради преміальних футболісти будуть грати на перемогу в кожному матчі.

 

У цьому матчі не зіграє голкіпер господарів Андрій Олійник, який в матчі з київським “Арсеналом” отримав червону картку. Як раніше писав “Телеграф”, команда дозаявив двох новачків. Команду поповнив луганський захисник Михайло Шершень та вихованець “динамівської” футбольної школи Денис Шапочников. Також команду підсилить досвідчений півзахисник Піскун, відомий за виступами за ФК Севастополь, повідомляє football.ua.

 

"Кремінь" - "Мир" (Горностаївка) Online

 

В останні роки Владислав Піскун не грав серед професіоналів з особистих причин. А гравець статусний - майстер спорту міжнародного класу, переможець першої та другої ліг, чемпіон белградської Універсіади 2009 року.

 

"Старожил" другої ліги, кременчуцька команда на матч виходить з 10-річним ювілеєм у другій лізі. Нагадаємо, 3 серпня 2005 року МФК «Кремінь» отримав статус професійної команди, замінивши у другій лізі зняту зі змагань «Ворсклу-2».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх