Кременчужанин Сенченко завершив кар'єру блискучою перемогою

17.07.2015, 23:15 Переглядів: 3 170

Кременчужанин Сенченко завершив кар'єру блискучою перемогою

Сенченко нокаутував Меліса в 5 раунді

Вихованецб кременчуцького боксу В'ячеслав Сенченко переміг накаутом Сергія Меліса. У Києві 38-річний екс-чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі Сенченко (37-2, 25 КО) провів восьмираундовий прощальний поєдинок з 32-річним естонським боксером Сергієм Мелісом (25-19, 10 КО).

 

Кременчужанин Сенченко завершив кар'єру блискучою перемогою

 

Перші три раунди пройшли за переваги українця. У четвертому раунді Сенченко двічі відправив Меліса в нокдаун, але естонський боксер вистояв.

 

П'ятий раунд став останнім у цьому поєдинку. Сенченко спочатку відправив Меліса в нокдаун лівим хуком в голову, а потім після другого нокауту естонець відмовився проводити бій. Цим поєдинком Сенченко завершив більш ніж 13-річну кар'єру.

 

 

Востаннє В'ячеслав виходив в ринг в листопаді 2014-го в рамках вечора боксу "K2 Promorions" і рішенням суддів переміг угорця Ласло Тота (19-1-1, 14 КО).

 

Перед початком бою В'ячеслав Сенченко розповів чому проведе прощальний поєдинок.

 

"Я поїхав з Донецька у зв'язку з ситуацією, що склалася. Там я повністю присвячував себе боксу. У Києві мені, доводиться працювати. Але я не можу поєднувати кілька видів діяльності" - зазначив боксер.

 

Після прощального поєдинку Сенченко зосередиться на тренерській діяльності у промоутреській компанії Sparta Boxing Promotions, одним із засновників якої він є.

 

Нагадаємо, титул чемпіона світу у на півсередній вазі (до 66,7 кг) за версією WBA Сенченко здобув у 2009-му році, здолавши свого співвітчизника – Юрія Нужненка. А втратив титул через три роки, поступившись відомому американцю Полу Маліньяджі. Того ж 2012-го року В'ячеслав Сенченко набув всесвітньої популярності, нокаутувавши у рейтинговому бою британську "суперзірку" Ріккі Хаттона.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Alina Shaternikova, Файт зона Джерело відео: канал "2+2"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх