Кременчужанин без човна пливтиме 20 кілометрів Пслом

13.07.2015, 16:24 Переглядів: 2 457

Кременчужанин без човна пливтиме 20 кілометрів Пслом

Кременчуцький плавець Сергій Кірчик піде у тригодинний ультрамарафонський заплив Пслом «Із Щербаків до правого берега Дніпра» і збирає команду для супроводу. Треба спостерігачі, гребці та оператори, що зазнімуть подію. А ще човен для них усіх

Кременчужанин без човна пливтиме 20 кілометрів Пслом

 

18 липня, кременчуцький плавець Сергій Кірчик піде у 20-кілометровий ультрамарафонський заплив Пслом «Із Щербаків до правого берега Дніпра» і збирає команду для супроводу. Треба спостерігачі, гребці та оператори, що зазнімуть подію. А ще човен для них усіх

 

Планується, що заплив розпочнеться о 16.15 і триватиме три години.

 

- Я планую розпочати від залізничного мосту на Щербаках, і плисти за течією по Псла до того місця, де він впадає у Дніпро. Але щоб здійснити цей заплив мені потрібна допомога – команда супроводу. Потрібні люди, які зможуть на човні за мною слідкувати, щоб раптом нічого не сталося і зможуть зафіксувати заплив на фото чи відео. Ну і човен потрібен, - каже Сергій.

 

Як зазначив сам плавець – на такі великі відстані він «йде» не вперше – в 2013 році влаштував експедицію Дніпром та його притоками, пропагуючи тверезий, здоровий спосіб життя, а у 2014-му - здійснив 30-кілометровий заплив від Дніпродзержинська до Дніпропетровська.

 

Окрім того Сергій Кірчик проводив 18-кілометровий заплив у Києві і двічі перепливав Дніпро в ширину в Кременчуці.

 

Довідка:

 

Сергій Кірчик, кременчужанин, 28 років. Працює інструктором з плавання. Плаванням займається 15 років. Виступає на змаганнях з триатлону (плавання, велосипед, біг). Цього року 11 квітня, беручи участь у Харківському міжнародному марафоні, кременчуцька команда з триатлону, у складі якої був Сергій, зайняла 1 місце.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх