Необхідна допомога 42-річній жінці з вагою 27 кг

3.04.2015, 15:52 Переглядів: 3 520

Необхідна допомога 42-річній жінці з вагою 27 кг

Мешканка окупованого Криму та її син потребують допомоги кременчужан

Алла з неповнолітнім сином потребують допомоги. У листопаді 2014 року родина виїхала з окупованого Криму. Жінка вирішила переїхати заради дитини, яка важко переносила навколишні події.

 

Як Телеграфу розповів голова Автозаводської райради Валентин Шафорост, переселенців знайшли на кременчуцькому залізничному вокзалі. На початку березня про жінку у важкому стані з сином повідомили кременчужани у службу надзвичайних ситуацій.

 

Родину поселили в гуртожитку при ліцеї ім. Макаренка, який до цього часу вже прийняв 5 сімей з Луганщини. За сприяння міського управління здоров’я жінка пройшла двотижневий курс лікування у першій міській лікарні, а 9-річний хлопчик, в якого підозра на епілепсію лікували в дитячій лікарні.

 

- Директор гуртожитку Іван Максак безкоштовно надав кімнату сім'ї. У Алли проблеми з серцем, їй необхідна операція, зараз вона стала в чергу в київській лікарні. 42-річна жінка має вагу 27 кг, вона на другий поверх піднімається лише за півгодини. Якщо черга на операцію по заміні серцевого клапану надійде, то хлопця заберемо на цей період в реабілітаційний центр, - зазначив Валентин Шафорост.

 

Від виконавчого комітету Автозаводської ради сім'ї надали благодійну допомогу в розмірі 1000 грн.

 

Небайдужі кременчужани, які мають змогу допомогти вимушеним переселенцям коштами, одягом, ліками чи продуктами харчування, звертайтеся за телефоном приймальної гуртожитку: 2-41-25, 2-41-34. 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх