31 березня фінал чемпіонату України з хокею

30.03.2015, 22:41 Переглядів: 2 012

31 березня фінал чемпіонату України з хокею

Фінал розпочнеться поєдинком у Києві 31 березня, а мачт-відповідь пройде у Кременчуці 3 квітня

31 березня о 18:40 у cпорткомплексі «АТЕК» розпочнеться фінальна серія ХХІІІ чемпіонату України з хокею. У першому поєдинку столичний «АТЕК» на своєму льоду прийматиме хокейний клуб «Кременчук».

 

«АТЕК» – єдина команда серед учасників чемпіонату, яка підіймалася на п’єдестал пошани. Причому робили це «екскаваторники» шість разів. Але брати участь у фінальній серії святошинському колективу так і не випадало нагоди. Чемпіоном 2007 року «АТЕК» став за результатами регулярного чемпіонату (плей-офф тоді не передбачався), а 1995 року «екскаваторники» вибороли другу позицію в фінальній «пульці», яка теж грала за коловою системою, повідомляє федерація хокею України.

 

У «Кременчука» немає й такого досвіду. Команда до нинішнього сезону виступала лише на юніорському та молодіжному рівні. Втім саме кременчуцькому колективу фахівці віддають перевагу перед фінальним протистоянням. Але «АТЕК» прохідним колективом для команди Дмитра Підгурського точно не буде. За іменами кияни виглядають дуже солідно. Плюс хорошу форму набрали Віталій Гаврилюк, який не грав у перших матчах чемпіонату, Олександр Бобкін та Георгій Кіча.

 

Гості звітного поєдинку не дуже переконливо завершили перший етап, та й серія проти «Витязя» залишила дуже багато запитань. В плюс команді Дмитра Підгурського піде відсутність у складі «АТЕКа» Владислава Курського, дисциплінарний штраф якого у матчі проти «Дженералз» не дозволить нападаючому зіграти у першому поєдинку фінальної серії. Натомість лідер атак «Кременчука» Володимир Чердак набрав дуже пристойну форму.

 

3 квітня (і при необхідності 4 квітня) поєдинок пройде у Кременчуці.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх