До Кременчука на ротацію приїхали бійці спецроти "Кременчук" та міліціонери

26.03.2015, 14:11 Переглядів: 4 571

До Кременчука на ротацію приїхали бійці спецроти "Кременчук" та міліціонери

"Ми не використовували зброю, спрацювали на 100%" - капітан міліції про події в Костянтинівці

Сьогодні, 26 березня, у Кременчук на ротацію із зони АТО повернулися бійці спецроти Кременчук та співробітники міліції.

 

О 10.30 до Автозаводського райвідділу міліції приїхали бійці спецроти "Кременчук". Як повідомив "Кременчуцькому Телеграфу" командир підрозділу Олег Беркеля, бійці виконували роботу по охороні громадського порядку у селищі Кримське Луганської області, додому повернулися всі живі та неушкоджені.

 

Як стало відомо "Телеграфу", 25 березня на Донеччину із Кременчука виїхали бійці спецроти "Кременчук" на заміну побратимам, які повернулися сьогодні.

 

Кременчуцьких міліціонерів біля міського відділу міліції з українською символікою зустрічали рідні, колеги та дівчата з "Жіночої сотні". 15 правоохоронців, які були задіяні на патрульну службу на Донбасі, приїхали на тижневу ротацію, після якої знову повернуться в АТО.

 

Не встигли міліціонери вийти з автобусу, як їх кинулися обіймати рідні під гасла кременчужан "Дякуємо".

 

- Дуже хвилювалася, дуже рада, що серед них немає загиблих і поранених. Звичайно хочеться, щоб війна закінчилася швидше, і наступив мир, – поділилася своїми емоціями Тетяна, сестра правоохоронця.

 

- Хочеться, щоб війна закінчилася, адже дуже важко, - додала Анжела, мама бійця.

 

Міліціонерів, які повернулися додому, журналісти найбільше запитували про події в Костянтинівці, коли на кремнчуцьких правоохоронців обрушився гнів місцевих жителів - через ДТП, скоєне українськими військовими, в якому загинула 8-річна дівчинка.

 

- Населення, яке знаходиться поблизу проведення військових дій, через ситуацію, яка склалася, "озлоблене". А тут ще й таке страшне ДТП. Коли збили дівчинку, наші співробітники стали заручниками ситуації, адже правоохоронці також в камуфляжній форм, як і військові. Згорів автобус, але то діло наживне, більше шкода дитини, ніж машини, - зазначив начальник Кременчуцької міліції Денис Захарченко.

 

Капітан Костянтин Ільчук, який разом з правоохоронцями перебував у Костянтинівці, розказав, що кременчуцькі міліціонери діяли злагоджено і не використовували зброю.

 

- Після подій з бронемашиною в Костянтинівці, коли загинула дівчинка, протестувальники пішли до кременчуцьких міліціонерів. Наші правоохоронці забарикадувалися. Був натовп близько 150 осіб. Як сказали місцеві міліціонери, вони були неадекватними, деякі були у нетверезому стані. Ми з ними не спілкувалися, адже були з різних боків. Дякуючи особовому складу, діяли злагоджено, не використовували зброю в плані попередження. В даній ситуації спрацювали на 100%, - повідомив капітан міліції Костянтин Ільчук.

 

Начальник Кременчуцької міліції подякував підлеглим за службу, за те, що з честю і гідністю виконали свій службовий обов’язок, залишились вірними присязі.

Автор: Альона Душенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх