Кременчуцькі військовослужбовці отримали допомогу до дня Національної гвардії

22.03.2015, 09:36 Переглядів: 2 822

Кременчуцькі військовослужбовці отримали допомогу до дня Національної гвардії

Бійці несуть службу під Маріуполем

 

 

 

За ініціативи єпископа Кременчуцького та Лубенського Миколая та голів районних рад була доставлена допомога для кременчуцьких військових. До дня Національної гвардії України, який відзначатимуть 26 березня, духовенство разом з представниками влади доставили під Маріуполь гуманітарну допомогу військовій частині 3059 Нацгвардії.

 

Необхідну матеріальну допомогу надали священнослужителі храмів Кременчуцької єпархії, небайдужі містяни, працівники виконкомів та рідні військових. Серед зібраної допомоги: теплі речі, харчі, засоби гігієни, відра, посуд, розподілювачі енергії та особливе замовлення - ящик яєць.

 

"До дня першої річниці від створення Національної гвардії вирішили особисто привітати воїнів, які боронять Батьківщину. Командиру військової частини Олександру Алєніну та кременчуцьким військовослужбовцям вручили грамоти за їх приклад героїзму та мужності при виконанні військового обов’язку", - зазначив голова Автозаводської райради Валентин Шафорост.

 

Протоієрей Сергій Панчук освятив бліндажі та укріплення, а також благословив солдатів, побажав їм здоров’я, духовних сил, віри і надії на мир та спокій на рідній землі.

 

"Ще рік тому Маріуполь був одним з кращих міст України, на кожного мешканця міста приходилося по 2 кущі троянд. На жаль, зараз місто занедбано, таке відчуття, що його не прибирали 2-3 роки, будинок міської ради зруйновано, а МВС - спалено", - розповів голова Крюківської райради Віктор Бражененко.

 

Нагадаємо, що у мікрорайонах Кременчука триває збір гуманітарної допомоги військовим. Щоб дізнатися найближчу адресу пункту прийому у вашому мікрорайоні, телефонуйте:

 

Крюківський район: 6-03-58

Автозаводський район: 77-14-68, 77-09-47

 

Нацгвардійці передали привіт кременчужанам і подяку за допомогу. Адже без підтримки цивільного населення з усієї України були б неможливі жодні успішні операції наших військових на передовій.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх