ХК «Кременчук» грає на виїзді проти «АТЕКу»

18.03.2015, 13:54 Переглядів: 1 662

ХК «Кременчук» грає на виїзді проти «АТЕКу»

Початок двох останніх виїзних поєдинків у регулярному чемпіонаті сьогодні-завтра о 12:45

18-19 березня о 12:45 у Києві на арені «АТЕК» «Кременчук» зіграє на виїзді проти столичного «АТЕК». В останньому турі регулярного чемпіонату визначатимуться підсумкові місця команд після першого етапу. Матчі між «АТЕКом» та ХК «Кременчук» можуть мати визначальне значення при визначенні другої команди першого етапу, повідомляє федерація хокею України.

 

За великим рахунком ці матчі мають надзвичайно велику вагу лише для столичного колективу. «АТЕК» наразі відстає від «Дженералз» на три пункти. Таким чином, дві перемоги над командою Дмитра Підгурського залишать шанси «екскаваторникам» на підсумкове друге місце в турнірній таблиці і, як результат, перевагу свого майданчика в півфінальних матчах.

 

В той же час кременчуцька команда навряд чи захоче без бою програвати матчі в Києві. Хлопці Дмитра Підгурського набрали пристойний хід і поблажок від них чекати не слід. Скоріш за все, тренерський штаб гостей вдасться до ротації голкіперів. Але наявність таких бекапів Едуарда Захарченка як Михайло Шевчук чи Сергій Писаренко навряд чи полегшить завдання підопічним Сергія Супруна.

 

Нагадаємо, що у попередньому матчі проти «Дженералз» ХК «Кременчук» достроково здобув перемогу в регулярному чемпіонаті й матиме перевагу власного майданчика на всіх стадіях плей-офф.

Теги: хокей
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх