На Полтавщині попрощалися із загиблим працівником ДАІ

14.03.2015, 09:15 Переглядів: 2 906

На Полтавщині попрощалися із загиблим працівником ДАІ

Старший інспектор дорожньо-патрульної служби взводу ДАІ лейтенант міліції Олександр Андрійко загинув при виконанні службових обов’язків внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 10-го березня

Загиблого правоохоронця поховали вчора у селі Піщане Решетилівського району Полтавської області, де він мешкав разом із родиною, повідомляє пресс-служба обласного УМВС.

22-річного Олександра Андрійка проводжали рідні, друзі, односельчани, колеги.

 

Олександр Андрійко чотири роки прослужив в органах внутрішніх справ. Мав вищу юридичну освіту. 2014 року закінчив Луганський державний університет внутрішніх справ. Разом із колегами брав участь у антитерористичній операції на сході країни. Під час нагляду за дорожнім рухом особисто виявляв автомобілі, якими перевозили зброю.

 

Зокрема, наприкінці минулого року на посту ДАІ «Чутово» Олександр зупинив автомобіль «ВАЗ-2101», під керуванням 55-річного мешканця Київської області, який перевозив два штик ножі, гранату РГД та 15 штук світлошумових ракет.

9-го березня на посту «Чутово» лейтенант міліції зупинив автомобіль «Мерседес Спрінтер», в салоні якого знаходилися гранатомет (РПГ-26) та пістолет (ММГ).

 

Колеги Олександра згадують його лише з позитивної сторони. Він любив життя, гумор, грав у футбол, вів здоровий спосіб життя.

 

Керівництво та весь особовий склад УМВС України в Полтавській області висловлюють глибокі та щирі співчуття рідним і близьким Олександра.

 

Нагадаємо, трагедія сталася 10 березня близько 17.00. Після того, як повз блокпоста «Копили» проїхав автомобіль Range Rover, проігнорувавши вимогу правоохоронців зупинитися, його стали переслідувати на двох автомобілях. На Toyota Corolla їхали двоє громадських активістів, до яких сів інспектор ДАІ, а також - службова Toyota Prius, в якому знаходився наряд ДПС. Під час руху автомобіль порушника зіткнувся з Toyota Corolla активістів, після чого вони врізалися у вантажний автомобіль МАЗ.

Внаслідок зіткнення 22-річний інспектор ДАІ Олександр Андрійко, а також 48-річний активіст загинули на місці аварії.

39-річний активіст, який був за кермом авто, госпіталізований до Полтавської обласної клініки.

Автор: Dolli
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх