«Українські отамани» виграли в англійських боксерів (відео)

13.03.2015, 10:33 Переглядів: 3 585

«Українські отамани» виграли в англійських боксерів (відео)

Денис Пояцика, незважаючи на розсічення, допоміг «отаманам» здолати команду Англії

12 березня в Лондоні відбувся матч 9-го туру групового раунду (група А) чемпіонату ВСБ (Всесвітньої серії боксу), в якому «Українські отамани» перемогли «Британські левові серця» - 4:1, повідомляє sport.ua.

 

«Отамани» ще до початку зустрічі повели з рахунком - 1:0. У ваговій категорії до 49 кг британець Ешлі Вільямс не був допущений до бою через те, що не пройшов медичне обстеження. Згідно з правилами ВСБ, британцю зарахували поразку у цій вазі.

 

У другому поєдинку (до 56 кг) українець Микола Буценко переміг Ашфака Каід-Дада - достроково, у п’ятому раунді, на 2-й хвилині 25-й секунді. Рахунок у матчі до трьох перемог став 2:0 на користь «Отаманів».

 

«Левові серця» зуміли скоротити відставання в рахунку в категорії до 64 кг, де Семюел Максвелл одноголосним рішенням суддів переміг Мгер Оганісяна.

 

Четвертий бій «отаман» Хуршидбек Норматов виграв у Ентоні Фаулера також за оцінками суддів - 3:0 (49:46, 49:45, 38:47). Рахунок у матчі став - 3:1 на користь «Отаманів».

 

Уже в наступному поєдинку наша команда гарантувала собі перемогу в матчі. У категорії до 91 кг капітан «Українських отаманів» кременчужанин Денис Пояцика виграв перші два раунди у Житар Іонут-Мірела на всіх картках. Рефері в рингу зупинив бій у третьому раунді через глибоке розсічення в українця, але оскільки наш боксер вів за суддівськими записками, перемога за регламентом WSB дісталася саме йому.

 

Сьогодні, 13 березня, у групі А чемпіонату ВСБ відбудуться ще три матчі: «Марокканські атласні леви» - «Мексиканські воїни», «Кубинські приборкувачі» - «Алжирські пустельні яструби» і «Команда Росії» - «Китайські дракони». Незалежно від їх результатів «Українські отамани», які набрали 17 очок, залишаться на 3-му місці у групі А.

 

У прямому ефірі українське телебачення не транслювало поєдинок. Сьогодні, 13 березня, о 21:30 в запису матчеву зустріч покаже телеканал «2+2».

 

«Українські отамани» 20 березня прийматимуть у Палаці спорту в Києві команду «Китайські дракони».

 

Источник sport.ua

Автор: Альона Душенко Джерело фото: vk.com/worldseriesboxing Джерело відео: 2plus2.ua
Теги: бокс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх