В Кременчуці депутат хоче притягти до відповідальності організаторів антимайдану

8.03.2015, 10:00 Переглядів: 3 546

Олег Савченко звернувся до прокуратури з приводу розслідування дій окремих посадових осіб за розпалювання національної ворожнечі

В Кременчуці депутат Автозаводської районної ради від ВО «Свобода» Олег Савченко направив депутатське звернення до прокурора міста, щоб розпочати кримінальні правопорушення ч.1 ст.161 Кримінального кодексу України, щодо організації групових виїздів за грошову винагороду мешканців міста для участі у провокаціях під час Революції Гідності.

 

У зверненні зазначено: «Зважаючи на те, що організатори цих поїздок в м. Кременчуці перебувають зараз та намагаються перебувати в органах місцевого самоврядування на керівних посадах і в депутатських кріслах в майбутньому, мають зв'язки з особами, які зараз на окупованих територіях та за межами України вчиняють дії, направлені на підрив національної єдності та територіальної цілісності України, вчиняють інші кримінальні правопорушення проти держави та громадської безпеки, вважаю за доцільне повідомити правоохоронні органи про всі відомі мені аналогічні діяння, вчинені на території м. Кременчука з метою недопущення проявів сепаратизму та тероризму в нашому місті в майбутньому.

 

Координація та загальне керівництво поїздками «тітушок» здійснювалося керівниками Партії Регіонів м. Кременчука під час зборів протягом січня-лютого 2014 року в актовому залі КП «Кременчукводоканал».

 

Від ПК ВАТ «Кредмаш» відправлялись для участі в «антимайдані» 1 лютого 2014 року 4 автобуси з «тітушками».

 

Крім того, 8 лютого 2014 року від ПК ВАТ «Кредмаш» відправлялись для участі в «антимайдані» автобуси з «тітушками». На зроблених фото видно, що одними із організаторів виїзду були: депутат Кременчуцької міськаради Ігор Семеняченко та депутати Автозаводської райради Володимир Коваленко і Костянтин Брижаха».

 

 

 

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх