«АвтоКрАЗ» виготовив автоклас для академії Національної гвардії

8.03.2015, 16:00 Переглядів: 3 739

«АвтоКрАЗ» виготовив автоклас для академії Національної гвардії

Для навчання курсантів розробили макет автомобіля - всюдихода КрАЗ-6322 «Солдат»

«АвтоКрАЗ» завершив роботи з виконання замовлення на виготовлення автомобільного класу для академії Національної гвардії України (Харків). Керівництво військового вузу звернулося на підприємство з таким проханням у кінці минулого року, коли побачило ефективність навчання групи курсантів цього вузу в аналогічному класі підприємства під час проходження ними виробничої практики, повідомляє прес-служба ПАО «АвтоКрАЗ».

 

Згідно з угодою, Кременчуцький автозавод виготовив ряд розрізних агрегатів автомобіля КрАЗ-6322, серед яких двигун, коробка передач, зчеплення, дві роздавальні коробки - диференціальна і зі стоянковими гальмами, передній, середній і задній мости (все в подвійний комплектації - у розрізі і для автомобіля). Крім цього виготовлений макет повнопривідного автомобіля - всюдихода КрАЗ-6322 «Солдат», що включає набір усіх вузлів, агрегатів і різних систем, які, завдяки спеціальним розрізам, повністю розкриті для вивчення.

 

Автомобільний клас буде обладнаний для курсантів інженерно-технічного факультету з напрямку навчання «Автомобільний транспорт». Навчання в такому автокласі значно спростить підготовку військових фахівців і візуалізує процес обслуговування автомобіля.

 

Крім розрізних діючих макетів автозавод виготовив додаткові пристосування під вузли та агрегати, а також пересувні стенди, що демонструють роботу основних систем автомобіля - електричної, пневматичної і паливної. Мікропроцесори, вшиті в схеми, дозволять курсантам наочно побачити, як працює ланцюжок пристроїв, що забезпечують роботу всіх систем і автомобіля в цілому.

 

Уже в поточному місяці, після відправки та монтажу обладнання, автоклас буде зданий в експлуатацію.

Слід зазначити, що це замовлення - дуже важливе для КрАЗу, оскільки якісна підготовка обслуговуючого персоналу, не тільки теоретична, але й практична, дозволить курсантам надалі самостійно, при цьому оперативно і професійно, проводити ремонт і сервіс автомобілів КрАЗ.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: autokraz.com.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх