Бій кременчужанина Дениса Пояцики потрапив у ТОП-10 яскравих перемог

7.03.2015, 11:48 Переглядів: 7 282

Бій кременчужанина Дениса Пояцики потрапив у ТОП-10 яскравих перемог 

Пряма трансляція зустрічі «Українських отаманів» з «Мексиканськими воїнами» - 8 березня на «2+2» о 04:30. Повтор о 16:00 

XSPORT проаналізував виступи українського боксерського клубу в 2015 році і обрав 10 найкращих поєдинків «Українських отаманів» над суперниками WSB.

 

10-й. У третьому сезоні Всесвітньої серії боксу «Українські отамани» можуть розраховувати на серйозний контингент боксерів надважкої ваги - понад 91 кілограм. Своїх уболівальників тренерський склад «Українських отаманів» порадував появами Тараса Неудачин, кременчужанина Віктора Вихрист та Ігоря Шевадзуцкого. На жаль лише Неудачин зміг принести «отаманам» перемогу і його бій посів 10 сходинку рейтингу.

 

9-й. Бій Павла-Огнеслава Іщенко, який він програв рішенням суддів 5:0 росіянину Адлану Абдурашидової.

 

8-й. Капітан команди кременчужанин Денис Пояцика почав сезон у поєдинку з легіонером «Мексиканських воїнів» Крістіаном Демаж. Бій виявився складним для українця, але в результаті «отаман» зміг проявити весь свій технічний арсенал, швидкість і здобути впевнену перемогу. Відзначимо, що виграш у Демаж став для Дениса початком успішної серії з трьох поєдинків поспіль.

 

7-й. На цьому рядку розташувався 19-річний український талант полтавчанин Олександр Хижняк. У поєдинку з «Марокканський левами» «отаману» протистояв Петер Мюлленберг.

 

6-й. Першим легіонером в рейтингу «отаманів» став лідер збірної Узбекистану з аматорському боксу у ваговій категорії до 75 кілограм Хоршід Норматов. Узбецький боксер проводить свій дебютний сезон у Всесвітній серії боксу, але на поточний момент після 3 поєдинків став лідером «отаманів» посідаючи 3-е місце загального рейтингу ВСБ у своїй ваговій категорії.

 

5-й. На п'ятому місці рейтингу розташувався крайній поєдинок у ваговій категорії до 49 кг між узбеком Хасанбоем Дусматовим з «Українських отаманів» і представником «Кубинських приборкувачів» Йоаханісом Аргілагосом Пересом.

 

4-й. І знову полтавчанин Олександр Хижняк. Шотландець Ештон Браун підкорив публіку українською патріотичною футболкою, але в рингу зміг лише приймати на себе град козацьких ударів.

 

3-й. У Києві під час зустрічі «Українських отаманів» і «Британських левових сердець» відбувся бій-реванш між місцевим легіонером з Киргизстану Азат Усеналіевим та представником Британського Королівства - Ендрю Селбі.

 

2-й. На другу сходинку піднявся Хоршід Норматов в поєдинку проти Джіабіна Хуанга з «Китайських драконів». Український клуб на момент їхнього бою програвав 1:2 і саме узбек зберіг шанси на підсумкову перемогу відправивши суперника в нокдаун, а потім пішло добивання і технічний нокаут. А ще після бою був узбецький «гопак».

 

1-й. Переможцем рейтингу став капітан «Українських отаманів» Денис Пояцика у поєдинку з «Китайським драконом». Українець з категорії до 91 кг виходив на поєдинок з Мінгтао Лі знаючи, що йому належить провести п'ять вирішальних раундів вечора. Денис почав бій не дуже впевнено, але ближче до завершення першого раунду в голову китайця все ж почали долітати потужні, козацькі удари. Піковим став другий раунд і подальший нокаут. Відзначимо, що поєдинок Пояцики - Лі заслужено став переможцем рейтингу, оскільки подарував українським шанувальникам боксу складну перемогу на виїзді.

 

8 березня «Українські отамани» на виїзді зустрінуться з «Мексиканськими воїнами». Зустріч між командами пройде в рамках восьмого туру змагань, що знаменуватиме старт другого кола WSB.

 

Пряма трансляція матчевої зустрічі відбудеться 8 березня на телеканалі «2+2» о 04:30. Повтор поєдинків можна переглянути 8 березня о 16:00 на телеканалі «2+2». 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: XSPORT
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх