ХК «Кременчук» підписав воротарську лінію та атаку

17.02.2015, 09:40 Переглядів: 1 397

ХК «Кременчук» підписав воротарську лінію та атаку
Кременчужани підсилилися голкіпером Шевчуком та нападаючим Чердаком

 

Хокейний клуб «Кременчук» в останній день міжнародного трансферного вікна оформив перехід двох вітчизняних хокеїстів, які цього сезону захищали кольори мінської «Юності» в чемпіонаті Молодіжної хокейної ліги.

Новачками кременчуцької команди стали голкіпер Михайло Шевчук та нападаючий Володимир Чердак. Обом спортсменам по 20 років. Михайло став головним героєм молодіжного чемпіонату світу у Донецьку у грудні 2012 року. Минулого сезону Шевчук теж виступав у складі української «молодіжки», проте чемпіонат у Великобританії собі до активу він занести навряд чи зможе. Після епізодичних появ у складі «Левів» у чемпіонаті ПХЛ, Олександр Годинюк запросив Шевчука до «Молодої Гвардії», де голкіпер і провів минулий сезон, періодично отримуючи виклик до основи «Донбасу», ­ повідомляє
федерація хокею.

Володимир Чердак минулий сезон теж відіграв у складі «молодогвардійців», а також виступав на молодіжному чемпіонаті світу. Є у кар’єрі Чердака й досвід виступів на двох юніорських світових першостях. Як і Михайло Шевчук, Володимир Чердак вже має досвід виступів у національному чемпіонаті: ще в 16­річному віці нападаючий провів 8 матчів у складі «Сумських Воронів».

Нинішній сезон обидва виконавці провели в «Юності»: Шевчук відіграв лише 3 поєдинки, а Чердак провів 8 матчів. В активі Володимира одна результативна передача.

18­-19 лютого ХК «Кременчук» вдома зустрінеться з київським ХК «АТЕК» на льодовій арені «Айсберг». Початок цих матчів о 18:00 та 13:00 відповідно.

 

Источник фото: Федерація хокею України

Автор: Альона Душенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх