Депутат Кременчуцької Автозаводської ради радить, де ховати героїв

11.02.2015, 10:50 Переглядів: 3 257

На найближчому засіданні міськвиконкому із залученням представників громадськості міста буде підняте питання щодо поховання кременчуцьких воїнів

Депутат Автозаводської ради від ВО "Свобода" Олег Савченко звернувся до в.о. міського голови Кременчука Василя Івка з проханням ховати наших героїв в одному місці, щоб кожен мешканець міста міг знати, де похований захисник. Щоб кожен мав можливість прийти і вшанувати пам'ять, всіх загиблих помолитися за їх безсмертні душі, щоб туди приходили школярі з квітами як до пам'ятника "Вічно живим" і бачили, якою ціною Кременчук і Україна захищаються від окупації.

- Починаючи з поховання Героя Небесної Сотні Ігоря Сердюка, могили розташовані на різних цвинтарях, навіть коли вони поховані на одному цвинтарі, то їхні могили не знаходяться поряд, а "розкидані" в різних місцях. Я особисто був присутній майже на всіх похоронах Героїв, але не можу згадати точне місце поховання кожного із них. Загиблих Героїв бажано ховати в одному місці, бажано на центральній алеї, щоб в майбутньому там можна було закласти "Алею Героїв". Єдиним виключенням поховання в одному місці загиблих може бути лише одне -­ незгода близьких і родичів, які б хотіли, щоб покійні лежали поблизу своїх родичів, - ­ зазначив Олег Савченко.

Автор: Альона Душенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх