Кременчуцький журналіст пішов добровольцем до української армії

9.02.2015, 15:19 Переглядів: 4 720

Кременчуцький журналіст пішов добровольцем до української армії Віктор Крук служитиме в батальйонно-тактичній групі, яка формується у місті на другому етапі четвертої хвилі мобілізації

Кременчуцький журналіст 54-річний Віктор Крук, колишній депутат Автозаводської районної ради й репортер газети "Програма плюс", колишній військовий, із сьогоднішнього дня пішов добровольцем до української армії.

 

Як повідомив Віктор журналістам "Кременчуцького Телеграфу", колега служитиме в батальйонно-тактичній групі, яка формується у Кременчуці на другому етапі четвертої хвилі мобілізації. Група буде сформована переважно з тих військовослужбовців, хто раніше служив у десантних військах, а також добровольців, які підходять за станом здоров’я до служби в аеромобільних військах. 

 

- Я давно подав заяву, але не казав про це, - розповів про своє рішення кореспондент. - Зараз у складі групи офіцерів їдемо до навчального підрозділу у Львові (Львівська обласна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного). Протягом 20 днів пройдемо навчання в органах виховної роботи з особовим складом. По завершенню навчання повернемося до Кременчука, щоб сформувати батальйонно-тактичну групу з подальшим виконанням поставлених бойових завдань.

Автор: Dolli
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх