Кременчуцький "Правий сектор" стверджує, що не захоплював магазин "САКС"

5.02.2015, 20:45 Переглядів: 3 869

Представники організації, які збиралися використати об’єкт як склад гуманітарки, кажуть, що не беруть участі в майновому спорі щодо цього приміщення

Представники кременчуцького осередку "Правого сектору" заявили, що непричетні до майнового спору щодо приміщення колишнього магазину "САКС". Про це вони заявили на прес-конференції 5 лютого.

 

Володимир Мусяк, якого два дні тому було призначено заступником керівника обласної організації “Правого сектору” Полтавщини, зазначив, що представники організації не мають жодного відношення до псування 4 лютого 2015 року майна колишнього магазину "САКС" на вулиці Пролетарській.

 

Він твердить, що, згідно з договором оренди від 2 лютого 2015 року, укладеного із довіреною особою власника приміщення на підставі нотаріально посвідченої довіреності, плата за приміщення складає символічну суму — 1 грн на місяць. За словами В.Мусяка, до інциденту приміщення хотіли використати як склад для накопичення гуманітарної допомоги для добровольців ДУКу (Добровольчого Українського корпусу). Наразі представники ПС зазначають, що зберігають допомогу для бійців у себе вдома і шукають приміщення для складу.

 

Тамара Атамась, яка називає себе власницею магазину, заявила, що приміщення забрали поза межами закону рейдерським шляхом.

 

Інші власники, які надали приміщення ПС, за словами представників цієї організації, звернуться до правоохоронних органів, щоб вирішити питання в правовому полі.

Відзначимо, що конфлікт навколо «Сакса» триває вже кілька років. Перші власники стверджують, що злочинна група підробила документи і незаконно намагається заволодіти їхнім майном. Друга сторона заявляє, що законно купила це приміщення. Усередині нього проводилась реконструкція. Від конфлікту постійно страждають місцеві жителі. Вони виступають за те, щоб в їх будинку не розміщувався продуктовий супермаркет і просять владу допомогти їм.


Автор: Альона Душенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх