В Кременчуці у райвиконком можуть привезти сміття ...

16.01.2015, 11:24 Переглядів: 4 655

В Кременчуці у райвиконком можуть привезти сміття ...

... із руїн у Крюкові, де наречені влаштовують гангстерські фотосесії (Антон та Женя, залишки будівлі «Троянди» - 2011 рік)

Читачі «Кременчуцького Телеграфа» скаржаться на захаращені будівлі, що знаходяться практично в культурному центрі Крюкова - неподалік музею педагога А.Макаренка, ПК ім.І.Котлова, паспортного столу, сімейної амбулаторії, парку, стадіону, прямісінько на основній магістралі.

 

Олексій написав нам листа, в якому просить поради у громади, чи не привезти сміття до райвиконкому, аби влада взялася за порядок на своїх територіях.

 

«Вже понад 20 років по центральній дорозі (пров. К. Лібкнехта), біля крюківського ж/д переїзду, якщо їхати від Свято-Успенського собору на вулицю І.Приходька, знаходяться дві аварійні споруди, - пише Олексій. - Мешканці мікрорайону вже не один раз піднімали питання демонтажу цього об’єкту.

Стан цих споруд наступний: сміття всередині та поруч, цегла кришиться, плити перекриття впали, балки та стропила тріскаються, повсюди валяються шприци. Кожен день поруч ходять діти в школу №7 та №23, а також - у спортивні секції на СК «Вагонобудівник».

 

Питання на сесії не піднімав (Олексій - депутат райради - ред.) - не бачу сенсу, тому що влада кілька років не може вирішити питання з триповерховою напівзруйнованою «Трояндою» (колишній Будинок побуту навпроти ПК «Котлова» - ред.), а також із зупинками громадського транспорту «Млин» та «Кострома». Це для них буде повний ШОК та СТУПОР.

 

Громада, порадьте!

Може, привезти сміття до виконкому, та офісу власників споруди (інв. № на стіні)? Тоді все вирішиться швидко.

 

В Кременчуці у райвиконком можуть привезти сміття ...

Олексій демонструє інвентарний номер на руїнах будівлі в Крюкові в пр.К.Лібкнехта

 

Чи ми чекаємо що хтось там пораниться?! Якщо це станеться, я нікому не заздрю.

PS

Нині на комісії в Крюківському виконкомі підняв це питання.

Голова дивно відповів: мовляв, нічого страшного, всього декілька пакетів сміття...

Якщо шприци та лайно це - «нічого страшного», то куди ми котимося?...»

 

Мешканка Крюкова Ілона також обурюється спорудами, які роками руйнуються та буквально заростають хащами. Натомість влада нічого не робить, аби навести порядок.

 

В Кременчуці у райвиконком можуть привезти сміття ...

Колишній Будинок побуту «Троянда» на вул.Приходька в Крюкові

 

«У нас у Крюкові давно стоїть позорище посеред головної дороги - всі проїзжають і бачать його із вікон машин, - пише читачка «Кременчуцького Телеграфа». - Це руїни Будинку побуту на вул.Приходька, 89. Скільки разів уже казала про ту «Троянду» колишньому керівництву Крюківського району. Так вони кажуть, що це майно МВС. Добре. Я і кільком начальникам обласної міліції скаржилася на те неподобство. А вони лише обіцяли розглянути питання та мінялися на посадах і все. Як це так може бути, що поряд із Палацом культури отакий сміттєзбірник влаштували?! Років двадцять він уже там стоїть, геть усе чисто вибито - ні вікон, ні дверей. Дивно, що нікого ще не привалило...

 

На вул. Кіровоградській недалеко від зупинки ще один екземпляр: колишній дитсадочок. Колись один із найкраще облаштованих у місті зараз він увесь зруйнований вщент, територія за глухим парканом позаростала кущами. Картина, як у фільмі жахів! І знову ж таки: поряд риночок, який регулярно працює по суботах, сотні людей приїздять туди скуплятися. Та вже б позносили з лиця землі оті руїни, як не можуть навести порядок. Ну хіба таке можна терпіти?»

 

Нагадаємо, що влітку минулого року читачі «Кременчуцького Телеграфа» написали листа про забутий всіма парк, який знаходиться у Крюкові також біля ПК ім.І.Котлова, а районна влада відгукнулася на скарги, і тепер у парку прибирають комунальники.

Автор: Dolli
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх