До дня Святого Миколая небайдужі кременчужани в інтернаті ім. Макаренка подарували дітям казку

25.12.2014, 16:57 Переглядів: 2 249

Подібна акція проходить 4 рік поспіль

До дня Святого Миколая небайдужі кременчужани у школі-інтернаті ім. А.С. Макаренка подарували дітям казку.

 

– Миколай крокує Україною і творить чудеса! Сьогодні добра в світі більшає від кожної дитячої посмішки, – переконана волонтер Ірина Пєєва, яка разом з небайдужими кременчужанами завітали 24 грудня з концертною програмою в школу-інтернат ім. А.С. Макаренка.

 

Щирим теплом дитячих сердець зустрічали подарунки від помічників Миколая.

 

Для дітей свято Миколая – особливе, тому що він обов’язково дарує їм подарунки. Згідно традиції учні 3-5 класів напередодні написали листа Миколаєві, в якому розповіли про ті подарунки, які б хотіли отримати. Було зібрано близько 40 побажань, і кожна дитина отримала подарунок не лише від мешканців Кременчука, а й небайдужих батьків з різних міст України (Києва, Полтави, Тернополя, Енергодара, Южного, Коростишева та інших). Серед подарунків: машинки, ляльки, настільні ігри, плеєри, цукерки.

 

До новорічного концерту одна з організаторів свята, мама трьох дітей Олена Левченко долучила двох синів - 8-річного Михайла та 6-річного Григорія. Хлопці перевдяглися в святкових персонажів та допомагали залучати малечу до конкурсів.

 

– Ми віримо, що цей день закладе добрі традиції проведення подібних благодійних заходів. Адже, що дійсно дарує нам радість в житті? Сонячна усмішка, дружня увага, живе спілкування, щира турбота. Але справжнє свято починається там, де є доброта, що здатна творити чудеса. Милосердя не буває надмірним! Дива там, де в них вірять. І чим більше вірять, тим частіше вони трапляються, – зазначила Олена.

 

Подібну акцію кременчужани проводять 4 рік поспіль, з кожним роком кількість бажаючих поздоровити малечу зростає. Волонтери збирають допомогу не лише дітям зі школи-інтернату ім. А.С. Макаренка, а й онкохворим та дітям-аутистам, які потребують моральної і фінансової підтримки.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх