Нардеп Каплин прорубил дверь в кабинет мэра Полтавы (дополнено)

18.11.2014, 14:35 Переглядів: 4 288

На своей странице в Фейсбуке он написал, что боролся с топором за открытость власти

 

Кременчужанин Сергей Каплин, избранный нардепом по округу в Полтаве, сегодня топором прорубил двери в кабинет мэра Полтавы Александра Мамая. Как пишет издание «Полтавщина», он гнал топором на работу заместителя мэра Юрия Кропивку.

Так Каплин отстаивал интересы инвесторов: людей, которые требуют скорейшей сдачи в эксплуатацию дома. Сам Каплин в Фейсбуке написал, как боролся за откытость власти топором:

«ПІШОВ НА ШТУРМ МІСЬКРАДИ ПОЛТАВИ, сподіваючись знайти хоч когось з керівників міста. АЛЕ НІКОГО НА РОБОЧИХ МІСЦЯХ НЕ ВИЯВИЛОСЯ.
Для того, щоб це вияснити довелося трохи попрацювати сокирою. Бо "двері" між владою та народом мають давно бути відкритими, а полтавська влада і досі цього не зрозуміла. Але ВІД НАРОДУ НІ ЗА ЯКИМИ ДВЕРИМА НЕ СХОВАЄШЬСЯ!!!


Довелось "прорубувати вікно" у кабінет МАМАЯ. І все це для того, щоб він з висоти своєї посади нарешті звернув увагу на простих людей, які до речі сьогодні зібралися під міськрадою. Десятки інвесторів соціального будинку за адресою Г.Сталінграду, 8а вимагали від влади скорішої здачі будинку в експлуатацію!


P.S. "Очистив" кабінет Мамая сіллю, аби вигнати усе лихе!»

 

Дополнено

Как сообщает официальный сайт МВД в Полтавской области, правоохранители задокументировали все действия. По данному факту сведения внесены в Единый реестр досудебных расследований по статье 296 Уголовного кодекса Украины (хулиганство). Начато досудебное следствие.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх