Як у Комсомольську били мирних мітингувальників

29.09.2014, 15:25 Переглядів: 6 027

Як у Комсомольську били мирних мітингувальників

Загалом молодики розтрощили три намети активістів. Подано заяву до міліції, відкрито кримінальну справу за фактом крадіжки наметів

В Україні знов б‘ють учасників мирних зібрань. У місті Комсомольськ Полтавської області, у неділю й суботу організована група молодиків трощила намети активістів громадської організації «Комсомольський характер», які збирали підписи громадян за збільшення орендної плати за землю для Полтавського ГЗК. Молодиків на розправу організовано возили два автобуси із закритими ганчіркою номерами.

 

Загалом молодики розтрощили три намети активістів. Подано заяву до міліції, відкрито кримінальну справу за фактом крадіжки наметів. Після розправи автобуси із злодіями заїхали на територію Полтавського та Єристівського ГЗК. На відео видно, що обидва автобуси за охоронний периметр впускають без перешкод та за перепустками.


Фотографії обох автобусів без номерів, які возили бойовиків по Комсомольську, виклали на своїх сторінках у соцмережах багато комсомольчан. На фото видні обличчя людей, які їздять у цих автобусах або їх супроводжують. Адже намети трощили білим днем на очах усього міста.

Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх